Κίλιαν Μέρφι: Ο νέος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι γυναίκα, άρα εγώ αποκλείομαι

Κίλιαν Μέρφι: Ο νέος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι γυναίκα, άρα εγώ αποκλείομαι

Το καλοκαίρι του 1996, ο Κίλιαν Μέρφι βρισκόταν σε σταυροδρόμι. Είχε αποτύχει στις εξετάσεις για τη Νομική Σχολή στο University College Cork. Του είχαν απορρίψει ένα συμβόλαιο για δίσκο με τρία άλμπουμ με το επηρεασμένο από τον Φρανκ Ζάπα funk -jam συγκρότημά του Sons of Mr Green Genes.

Είχε συναντήσει τη σύζυγό του (καλλιτέχνη, Ιβόν ΜακΓκίνες) και αποφάσισε να λάβει μέρος σε ακρόαση για το Disco Pigs, ένα έργο για τους εφήβους του Cork από έναν τότε άγνωστο συγγραφέα, Έντα Γουόλς. «Όλα συνέβησαν τον Αύγουστο» λέει ο Μέρφι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “The Guardian”.

Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες η ζωή του άλλαξε δραματικά. Η νομική και η μουσική απομακρύνθηκαν και ξεκίνησαν σχέσεις μιας ζωής με τους Γουόλς και ΜακΓκίνες.

Ο Κίλιαν Μέρφι είναι ο Τόμι Σέλμπι στη δημοφιλή σειρά για τη μαφία του Μπέρμιγχαμ “Peaky Blinders”, που διανύει την πέμπτη σεζόν και έχει γίνει πραγματικό φαινόμενο της ποπ κουλτούρας. Video game και ταινία είναι στα σκαριά, ένα Μουσικό Φεστιβάλ διοργανώνεται στη Βρετανία τον ερχόμενο μήνα, οι ενδυματολογικές επιλογές των πρωταγωνιστών της σειράς ακολουθούνται μαζικά και ο Ισπανός προπονητής της Arsenal, Ουνάι Εμέρι παρακολουθεί τα επεισόδια για να μάθει αγγλικά.

Το όνομά του Κίλιαν Μέρφι έχει αναφερθεί μεταξύ άλλων πιθανών νέων Τζέιμς Μποντ.

«Το θέμα είναι ότι, αν λέτε κάτι για τον Μποντ, γίνεται τίτλος έτσι;» λέει. «Υπάρχουν δύο πράγματα που θα πω γι 'αυτό. Πρώτον, υπάρχει μια ολόκληρη άλλη βιομηχανία που είναι απολύτως ξεχωριστή από την ταινία, και αυτό είναι οι bookies (πράκτορες στοιχημάτων). Το δεύτερο πράγμα που θα έλεγα είναι ότι νομίζω ότι θα πρέπει να είναι μια γυναίκα, κάτι που με αποκλείει» σημειώνει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS