Ο Έλμερ Φαντ δεν θα έχει πια όπλα στη νέα εκδοχή της σειράς «Looney Tunes»

Ο Έλμερ Φαντ δεν θα έχει πια όπλα στη νέα εκδοχή της σειράς «Looney Tunes»

Ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της προσωπικότητάς του, όταν στο HBO Max θα κάνει πρεμιέρα το ριμέικ της σειράς «Looney Tunes».

Σύμφωνα με τους The New York Times, όταν η νέα εκδοχή της κλασσικής σειράς κινουμένων σχεδίων θα αρχίσει να προβάλλεται στη νέα υπηρεσία streaming που ανήκει στη Warner Bros., ο εχθρός του Μπαγκς Μπάνι, Έλμερ Φαντ, δεν θα είναι πλέον οπλισμένος.

Ενώ η επικαιροποιημένη σειρά θα διατηρήσει τη βία και το χάος των αρχικών ταινιών μικρού μήκους - ιπτάμενα αμόνια, δυναμίτη κ.λπ. - θα υπάρξει μια εξαίρεση: δεν θα υπάρχουν πυροβόλα όπλα.

«Δεν προβάλλουμε όπλα» είπε ο Πίτερ Μπράουνγκαρντ, εκτελεστικός παραγωγός και υπεύθυνος προγράμματος της σειράς «Looney Tunes». «Μπορούμε όμως να έχουμε καρτουνίστικη βία - TNT , τις εφευρέσεις της ACME» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Μπράουνγκαρντ, η αφαίρεση του κυνηγετικού όπλου από τον κυνηγό λαγών Έλμερ Φαντ είναι μία από τις λίγες αλλαγές που θα δουν οι θεατές στα νέα κινούμενα σχέδια που προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο πρωτότυπα.

Η σειρά θα παραμείνει πιστή στο πνεύμα της πρωτότυπης, αντικατοπτρίζοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες ευαισθησίες, ανέφερε εξηγώντας ότι θα διατηρηθούν οι παγίδες, ο δυναμίτης, τα κανόνια καθώς και τα αμόνια, χρηματοκιβώτια και πιάνα που πέφτουν στα κεφάλια ανυποψίαστων χαρακτήρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS