Νόνη Δούνια: Ποια είναι η πραγματική της σχέση με τις συμπαρουσιάστριές της;

dounia

Η Νόνη Δούνια αυτό το διάστημα παρουσιάζει την εκπομπή «Γυναίκες» με τη Δέσποινα Καμπούρη, την Σοφία Βογιατζάκη και την Έλενα Παπαβασιλείου μέσα από την συχνότητα του Ε. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε την πραγματική σχέση που έχουν μεταξύ τους οι παρουσιάστριες.

"Είμαστε τρεις Αιγόκεροι και μία Δίδυμος και οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές. Θέλω να γίνουμε παρέα, και για μένα είναι απαραίτητο να ξέρει η μια πράγματα για την άλλη, γιατί αυτό θα κάνει την παρέα μας αληθινή και τηλεοπτικά. Γι' αυτό επιδιώκουμε όλες να βρισκόμαστε και εκτός πλατό, για να δεθούμε περισσότερο", λέει στο Hello και συνεχίζει: «Δουλεύουμε πολύ, κάνουμε ρεπορτάζ, συζητάμε τα θέματα όλες μαζί, γελάμε, περνάμε καλά, αλλά και διαφωνούμε, κι αυτό είναι το ενδιαφέρον, γιατί θέλουμε να βγουν οι διαφορετικές απόψεις στην εκπομπή». Όσο για το αν οι γυναίκες κάνουν φιλίες; «Δεν κάνουμε τόσο εύκολα φιλίες όσο οι άντρες, γιατί οι γυναίκες είμαστε πιο σύνθετα πλάσματα, έχουμε μια πιο περίπλοκη σκέψη και όχι τα πρακτικά, τετραγωνισμένα μυαλά των αντρών. Είμαστε πιο συναισθηματικές, πιο εύθικτες, θα ζηλέψουμε πιο εύκολο. Όμως, όλα αυτά ίσως έχουν να κάνουν και με την ηλικία και πόσο έχει εξελιχθεί μια γυναίκα στη ζωή της».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ