Νέα αγωγή της Μενεγάκη κατά της Λυμπέρη-Ζητά 90.000 ευρώ

menegaki liberi2 300Σύμφωνα με το Secret (εφημερίδα Παραπολιτικά), με νέα αγωγή που κατέθεσε η παρουσιάστρια κατά της εκδότριας του "Hello", Έλενας Μακρή Λυμπέρη, του διευθυντή του περιοδικού Άρη Καβατζίκη και της εταιρείας που το εκδίδει, ζητά συνολικά 90.000 ευρώ, ισχυριζόμενη ότι το περιοδικό παραβίασε τον χώρο που είχε «κλείσει» για το πάρτι γενεθλίων της κόρης της σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή της, η κα Ελένη Μενεγάκη ζητά «να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, εις ολόκληρο έκαστος, για τις αιτίες που αναφέρονται στο ιστορικό της παρούσας, να καταβάλουν σε κάθε ένα από τα ανήλικα τέκνα μας ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000) και συνολικά το ποσό των 90.000 ευρώ».

Στην αγωγή της η παρουσιάστρια εμμένει στο γεγονός ότι το περιοδικό φιλοξένησε στις σελίδες του φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια επ' ουδενί επιθυμούσε. Γι' αυτό και επιμένει το ποσό που θα επιδικαστεί να καταβληθεί στα παιδιά της και όχι στην ίδια, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στα στελέχη του συγκεκριμένου εκδοτικού χώρου. Ο λόγος; Είναι δεκάδες οι φορές που έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες των παιδιών της Ελένης Μενεγάκη -πάντα πιξελαρισμένες, ώστε να μη φαίνονται τα πρόσωπά τους- και είναι ζήτημα αν εκείνη είχε προβεί σε κάποιες εξώδικες διαμαρτυρίες.
Η αγωγή , έχει ημερομηνία κατάθεσης την 4η Μαρτίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS