Μοναδική στιγμή: Ο Πάνος Κιάμος μιμήθηκε τον Γιώργο Γεωργίου στον Μουτσινά!

Μοναδική στιγμή: Ο Πάνος Κιάμος μιμήθηκε τον Γιώργο Γεωργίου στον Μουτσινά!

Μία τεράστια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν από το φινάλε της «Χρυσής τηλεόρασης», ο παρουσιαστής σχολίαζε ένα θέμα της επικαιρότητας και ετοιμαζόταν να παραδώσει το βραβείο στον τυχερό της ημέρας.

Σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση ένας άνδρας που η φωνή του έμοιαζε στον Γιώργο Γεωργίου και εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε αντίθεση με άλλους τομείς της καθημερινότητας.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος στην αρχή άφησε έκπληκτο τον Νίκο Μουτσινά που προσπαθούσε να καταλάβει αν ήταν όντως ο Γιώργος Γεωργίου ή κάποιος του έκανε φάρσα.

Άλλη μία πλευρά του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ο οποίος δείχνει πως έχει και άλλο ταλέντο πέρα από τη μουσική.

Δείτε την φάρσα του Πάνου Κιάμου στον Νίκο Μουτσινά

 

 

Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε πριν από δέκα μέρες το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Θα περάσει», με το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό. Το συγκεκριμένο τραγούδι από την πρώτη στιγμή έχει «καρφιτσωθεί» στο top-10 των τάσεων του ελληνικού YouTube.

Τη νέα επιτυχία του Πάνου Κιάμου υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι (μουσική) και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης (στίχους), ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο Χρήστος Σαντικάι. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Ορφέα Αντουλινάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS