Μιμή Ντενίση: Το συγκλονιστικό μήνυμά της για το Βαγγέλη Γιακουμάκη

denisi

Η Μιμή Ντενίση μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή την απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τα ΄λόγια της συγκινητικά ραγίζουν καρδιές.

«Ο θανατος αυτου του ευαισθητου παιδιου προκαλεσε τεραστια λυπη σε ολους μας.κ θλιψη ομως για την καταντια μας! Φταινε τα σχολεια το κρατος αλλα κ οι οικογενειες! Πολλη μαγκια σ αυτην τη χωρα! Πολυς θαυμασμος για τους τζαμπα μαγκες σ ολους τους τομεις! Χρονια τωρα ακουω την φραση μαγκια του για οποιον χωρις κοπο καταφερ κατι! Θαυμασμος απο πολλους για οποιον βριζει φωναζει ακομα κ δερνει! Το μπουλιν ειναι γενικο στην κοινωνια μας! Πολυ μισος για οποιον ειναι διΑφορετικος! Ο αδυναμος ο κοντος ο χοντρος οgay ο μεταναστης ο γερος!! Αυτοι ειναι οι χαρακτηρισμοι! Δεν τους αντεχουν ολοι!! Που ειναι η περιφημη ανωτεροτητα κ δημοκρατια που θελουμε να σεβαστει η ευρωπη;;μονο λογια ειμαστε! Τα σχολεια κλεινουν τα ματια στο μπουλιν ! Κ δεν πιστευω θα τιμωρηθει κανεις οπως παντα! Ο βαγγελης εφυγε για παντα γιατι κανεις δεν τον στηριξε αληθινα! Ας ασχοληθουμε πιο ουσιαστικα με την κοινωνια μας χωρις μιση παθη κ προκαταληψεις!» έγραψε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ