Με σούπερ-μίνι η Αμάλ σε ρομαντική έξοδο με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ

amal mini kitrini palto 300

Στη Νέα Υόρκη ζουν τον έρωτα τους αυτό το διάστημα ο Τζόρτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Κλούνεϊ. Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 27 Σεπτεμβρίου στην Βενετία, είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ, οι παπαράτσι τσάκωσαν τον 53χρονο ηθοποιό και την 36χρονη δικηγόρο, την ώρα που έβγαιναν από το Ιαπωνικό εστιατόριο «Kappo Masa» στην «Upper East Side», όπου προηγήθηκε ρομαντικό δείπνο.

amal mini kitrino

Η Αμάλ ήταν αυτή που για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε, αφού όπως θα παρατηρήσετε και στο φωτορεπορτάζ, επέλεξε να φορέσει μια καυτή μίνι φούστα του Giambattista Valli, την οποία συνδύασε με ένα εντυπωσιακό παλτό Paul &Joe Monaco, αξίας 565 λιρών.

amal palto kitrino

Το ζεύγος δεν πρόκειται να αφήσει γρήγορα την Νέα Υόρκη, καθώς από την μια ο Τζορτζ γυρίζει την νέα του ταινία «Money Monster», και από την άλλη η 36χρονη δικηγόρος, θα διδάξει νομικά στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια την ερχόμενη Άνοιξη, και συγκεκριμένα στο μάθημα σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

amal klounei mini

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ