MasterChef: Αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό τελικό -Ποια είναι η Μαρία Μπέη που διεκδικεί τίτλο και έπαθλο
Φωτογραφία: Instagram

MasterChef: Αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό τελικό -Ποια είναι η Μαρία Μπέη που διεκδικεί τίτλο και έπαθλο

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του MasterChef ο οποίος θα προβληθεί απόψε το βράδυ στις 21:00, με Νίκο Τράκα και Μαρία Μπέη να διεκδικούν τίτλο, έπαθλο και 50.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπέη έχει έναν επιπλέον λόγο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού φέτος επέστρεψε στο MasterChef για δεύτερη φορά, και κατάφερε να ξεπεράσει τον αρχικό της στόχο που ήταν να προχωρήσει πέρα από την 3η θέση στην οποία είχε τερματίσει κατά τη συμμετοχή της στο MasterChef 4.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού που είναι μόλις 25 ετών, είχε συμμετάσχει στο MasterChef για πρώτη φορά το 2020, ανοίγοντας τότε και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αφού εντός παιχνιδιού γνώρισε τον μέχρι τώρα σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο.

Οι δύο τους ήρθαν κοντά από την πρώτη στιγμή, με την ίδια να μετακομίζει στην Αθήνα μετά το τέλος του MasterChef 4, προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στο πλευρό του συντρόφου της.

MasterChef: Η γνωριμία της Μαρίας Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο και η συνεργασία τους

Η Μαρία Μπέη κατάγεται από την Πιερία, ενώ από μικρή ηλικία είχε εκδηλώσει την αγάπη της για τη μαγειρική. Ξεκίνησε με σχετικές σπουδές στη Θεσσαλονίκη, ενώ αργότερα ήρθε και η πρώτη συμμετοχή της στο MasterChef που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή της.

Μετά το τέλος του MasterChef το 2020, η Μαρία Μπέη μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα, ενώ έκτοτε συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο.

Οι δύο τους είχαν μιλήσει για τη συνεργασία τους και τη σχέση τους το 2022 στην εκπομπή «Happy Day», με τη Μαρία Μπέη να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Ο έρωτάς μου με τον Δημήτρη ήταν έρωτας που περνάει από το στομάχι».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπέλλος απαντώντας στο αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανέβουν παρέα τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε με χιούμορ ότι «Ναι, θα το πάρω το κορίτσι σε λιγάκι, να πάμε να αλλάξουμε και να πάμε στην κουζίνα».

Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος συναντήθηκαν εκ νέου τηλεοπτικά στο φετινό MasterChef, καθώς και οι δύο ανήκαν στους λεγόμενους «εισβολείς» από τα παλιά, που μπήκαν στο παιχνίδι και τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου τον τίτλο του MasterChef.

Ωστόσο, το πέρασμα του Δημήτρη Μπέλλου, που μπήκε στο φετινό MasterChef μετά τη σύντροφό του, ήταν σύντομο, με την Μαρία Μπέη να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της για το γεγονός.

MasterChef: Τι δήλωσε η Μαρία Μπέη για τον Νίκο Τράκα λίγο πριν τον τελικό

Στη διάρκεια της συμμετοχής της στο φετινό MasterChef η Μαρία Μπέη συγκέντρωσε αρκετές φορές «τα φώτα» επάνω της, ενώ μάλιστα είχε και μία ανοιχτή σύγκρουση με τον Νίκο Τράκα με τον οποίο διεκδικούν τώρα τον τίτλο.

Μιλώντας προ λίγων ημερών στην εκπομπή «Breakfast@Star» η ίδια είχε δηλώσει για τον Νίκο Τράκα: «Το σπίτι είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε σχεδόν δεν τον βλέπω. Αρχίζω και τσιρίζω μπας και ακουστεί κάτι. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Συνέχεια με ρωτάει αν είμαι έτοιμη και προσπαθεί να με αγχώσει. Μπορεί να είναι και μία στρατηγική αυτό που κάνει ο Νίκος. Ξέρει πως αν με αγχώσει δεν θα βγάλω το πιάτο. Αλλά είμαι τέρας ψυχραιμίας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ