MasterChef: Νίκος Τράκας, από το μόντελινγκ στις κουζίνες -Ποιος είναι ο σεφ που έφθασε στον τελικό
Φωτογραφία: Instagram

MasterChef: Νίκος Τράκας, από το μόντελινγκ στις κουζίνες -Ποιος είναι ο σεφ που έφθασε στον τελικό

Ο Νίκος Τράκας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο και το έπαθλο του MasterChef, ωστόσο η πορεία του εντός του διαγωνισμού μαγειρικής μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να κριθεί.

Μεταξύ άλλων, ο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού, ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο MasterChef έχοντας κερδίσει ένα σημαντικό ποσό, ενώ είχε και το χρόνο να δείξει τις ικανότητές του στη μαγειρική, αποσπώντας σε κάποιες περιπτώσεις διθυραμβικές κριτικές.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τράκας κατάφερε να αναδειχτεί νικητής στη δοκιμασία για το Silver Award, κερδίζοντας 10.000 ευρώ, ενώ αρκετές φορές στη διάρκεια του μαγειρικού διαγωνισμού τα πιάτα του αναδείχτηκαν ως τα καλύτερα ανάμεσα στις υπόλοιπες προσπάθειες, εξασφαλίζοντάς του κάθε φορά από 1.000 ευρώ.

MasterChef -Νίκος Τράκας: Η ενασχόληση με το modeling και η αλωπεκία

Ο 29χρονος κατάγεται από την Αθήνα, ενώ πέρα από την αγάπη του για τη μαγειρική, αγαπά και το χώρο της μόδας, με τον ίδιο να έχει ασχοληθεί με το modeling.

Στο παρελθόν, ο Νίκος Τράκας είχε εργαστεί επίσης στο χώρο της εστίασης ως manager, αλλά και ως μπάρμαν.

Στη διάρκεια των auditions για την είσοδό του στο MasterChef, ο Νίκος Τράκας είχε μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκία που αντιμετωπίζει.

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου τυχαία. Ήμουν στρατό και είπα ότι μπορώ να μαγειρέψω. Με ενδιαφέρει να δίνω κάτι νόστιμο στον κόσμο που θα φάει. Επίσης ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το modeling, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στη ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με τη δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο», είχε πει ο Νίκος Τράκας.

«Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι, και υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε, ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη και η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που με επηρεάζει» είχε εξηγήσει ο ίδιος στη συνέχεια.

MasterChef -Νίκος Τράκας: Η «σύγκρουση» με τη Μαρία Μπέη και το σχόλιο για τον τελικό

Στη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής, ο Νίκος Τράκας τράβηξε αρκετές φορές «τα φώτα» πάνω του για διάφορους λόγους, ενώ μάλιστα είχε έρθει και σε ανοιχτή σύγκρουση με τη Μαρία Μπέη, με την οποία βρέθηκαν στο τέλος του διαγωνισμού να διεκδικούν τον τίτλο.

Ο ίδιος αντιμετώπισε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τελικού μάλλον «παγωμένα», ωστόσο συνεχάρη τη συμπαίκτριά του που κατάφερε να κερδίσει τίτλο και έπαθλο.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο Νίκος Τράκας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι γονείς του δεν είπαν συγχαρητήρια στη Μαρία Μπέη για τη νίκη της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ