Μαντόνα: Τι είπε για τον πρώην της και μας άφησε άφωνους!

madonma

H Μαντόνα είναι μία γυναίκα που μιλάει έξω από τα δοντια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της τα έχωσε στον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι στον οποίο ρίχνει ευθύνες για την κάτω βόλτα που πήρε κάποια στιγμή στην καριέρα της. «Αισθανόμουν σαν να υπάρχει μέσα μου μια σύγκρουση. Υπήρχαν φορές που ήθελα να εκφραστώ σαν καλλιτέχνης με τρόπους που ο πρώην σύζυγός μου νομίζω πως δεν θα αισθανόταν άνετα. Δεν μου επιτρεπόταν να είμαι ο εαυτός μου», είπε ίδια.

Την ίδια στιγμή βέβαια σημείωσε πως όταν παντρεύεσαι πρέπει να είσαι έτοιμος να συμβιβαστείς, γιατί έτσι λειτουργούν οι σχέσεις.

Η βασίλισσα της ποπ μίλησε επίσης και για τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας σημειώνοντας πως: «Είναι φυσιολογικό να τα φτιάξει ο Mick Jagger με μια 25χρονη κοπέλα, αλλά αν τα φτιάξω εγώ με έναν 25χρονο είμαι...Είναι γελοίο, είναι άδικο και δεν το καταλαβαίνω».

«Θα εξακολουθούν να σε κατηγορούν είτε είσαι παρθένα είτε είσαι πόρνη. Αν έχεις φτάσει σε κάποια ηλικία δεν επιτρέπεται να εκφράζεις τη σεξουαλικότητά σου, να είσαι single ή να βγαίνεις με νεότερους άντρες», είπε η ίδια και φωτογραφήθηκε άκρως σέξι για το Out magazin

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS