Λία Παπά: Η fashion blogger που ''ρίχνει'' το Instagram

Λία Παπά: Η fashion blogger που ''ρίχνει'' το Instagram

Είναι Θεσσαλονικιά, ξανθιά, super fit και μανούλα ενός 8χρονου αγοριού. Ο λόγος για τη Λία Παπά που κάθε φωτογραφία της στα social media συγκεντρώνει εκατοντάδες likes όχι μόνο από άντρες, αλλά κι από γυναίκες που θέλουν να της μοιάσουν!

Η Λία προτού γίνει fashion blogger, ασχολήθηκε με το hair stylist και έχουν περάσει από τα χέρια της οι περισσότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και ηθοποιοί, όπου ο καθένας και η καθεμία από αυτούς έχει να πει από ένα καλό λόγο για εκείνη.

lia1

Γνωστή στο χώρο των γηπέδων έκανε τους παπαράτσι να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν προκειμένου να απαθανατίσουν μία στιγμή της! Το αστραφτερό της χαμόγελο είναι σήμα κατατεθέν της.

lia2

Βέβαια το πιο ζεστό της χαμόγελο το χαρίζει στον έναν και μοναδικό άντρα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον 8χρονο γιο της.

lia3

Η όμορφη Θεσσαλονικιά, η οποία έγινε ακόμη πιο γνωστή μέσω των social media και συγκεκριμένα του Instagram, τελευταία έχει κάνει συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες και διαφημίζει τα προιόντα τους με μεγάλη επιτυχία.

lia4

 

lia5

lia10

Μάλιστα η τελευταία φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό εταιρίας ρούχων, έκανε τη Λία γνωστή και στο εξωτερικό! Δεν είνα τυχαίο που την έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρίες καλλυντικών, ρούχων αλλά και αθλητικών ειδών.

lia6

 

lia7

 

lia8

Τη Λία μπορεί κανείς να τη βρει στο Instagram με το όνομα lia papa! Εμείς της ευχόμαστε καλές δουλειές και καλή επιτυχία σε ότι κάνει!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ