Κορωνοϊός: Εγκλωβισμένος σε πεντάστερο της Βενετίας ο Τομ Κρουζ – Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Mission Impossible 7»

Κορωνοϊός: Εγκλωβισμένος σε πεντάστερο της Βενετίας ο Τομ Κρουζ – Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Mission Impossible 7»

Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βενετίας αναγκάστηκε να κλειστεί ο Τομ Κρουζ καθώς ανεστάλησαν τα γυρίσματα του “Μission Impossible 7” λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού στη βόρεια Ιταλία.

O 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ έφθασε στη Βενετία στις 20 Φεβρουαρίου κι ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, αναφέρει η Daily Mail, αλλά μετά το ξέσπασμα της φονικής επιδημίας με τους 7 νεκρούς και τα 229 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία, θα αναγκαστεί να παραμείνει μέσα στο πεντάστερο Gritti Palace Hotel τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαρτίου, όταν θα ληφθεί νέα απόφαση σχετικά με τα γυρίσματα. 

Gritti Palace lobby
Venezia Gritti Palace Hotel

Το Gritti Palace Hotel έχει θέα στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας και αρχικά ήταν κατοικία ευγενών της πόλης των Δόγηδων όταν οικοδομήθηκε τον 15ο αι. Το 1895 μετετράπη επίσημα σε πολυτελές ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ουδείς από το καστ ή από τα συνεργεία του Mission Impossible 7 έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό, αλλά αρκετές σκηνές της επρόκειτο να γυριστούν σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της «Γαληνοτάτης» καθώς και σε γόνδολα μέσα στα κανάλια της. Η ταινία που θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Christopher McQuarrie, είχε προγραμματιστεί να βγει στη μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι του 2021, αλλά μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση λόγω της αναβολής των γυρισμάτων.

Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, αποφάσισε να κλείσουν όλα τα σχολεία και τα μουσεία και να σταματήσουν όλες οι εκδηλώσεις, μέχρι τα τέλη του μήνα, ανάμεσά τους και το διάσημο βενετσιάνικο καρναβάλι που κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

 

 


 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS