«Ελλάδα, σ' αγαπώ»: Η Κιάρα Φεράνι δεν σταματά να ποστάρει από τη Μύκονο
Φωτογραφία: Instagram

«Ελλάδα, σ' αγαπώ»: Η Κιάρα Φεράνι δεν σταματά να ποστάρει από τη Μύκονο

Η Ιταλίδα fashionista, μία από τις πιο ισχυρές influencers του κόσμου, έφτασε στη Μύκονο την Πέμπτη μαζί με τις τρεις αδελφές της και έξι φίλες της.

Η συντροφιά επέλεξε το διάσημο κυκλαδίτικο νησί για το μπάτσελορ πάρτι της Φραντζέσκα Φεράνι διαμένοντας σε πολυτελή βίλα, στο ξενοδοχείο Mykonian Avaton της Mykonian Collection Hotels & Resorts στην Ελιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Κιάρα Φεράνι και η παρέα της ζήτησαν να έχουν μαζί τους παντού τρεις σωματοφύλακες για να μην τις πλησιάζουν φωτογράφοι ή φαν, ενώ ζήτησαν να αποκλειστεί σημείου του εστιατορίου Πανόραμα που επέλεξαν για φαγητό ώστε να απολαμβάνουν prive δείπνα χωρίς αδιάκριτα βλέμματα.

Οι φωτογραφίες της Κιάρα Φεράνι από τη Μύκονο

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, το Instagram της Κιάρα Φεράνι έχει γεμίσει Ελλάδα, με την Ιταλίδα influencer να μοιράζεται με τους πάνω από 29,4 εκατ. followers της διάφορα στιγμιότυπα.

Στο τελευταίο της ποστ, η Κιάρα Φεράνι πόζαρε με μπλε look στο γαλάζιο του Αιγαίου, γράφοντας «Ελλάδα, σ’ αγαπώ».

Την προηγούμενη ημέρα, συνδυάζοντας και πάλι το outfit της με τα χρώματα, φωτογραφήθηκε με ένα μίνι, σχεδόν, διάφανο φόρεμα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων.

chiara ferani mykonos

 

chiara ferani mykonos iliovasilema pisina

 

chiara ferani mykonos iliovasilema diafano forema

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ