Κέιτ Γουίνσλετ: Η σταδιοδρομία μου δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κ@λ@υ μου

gouinslet keit 300Η Κέιτ Γουίνσλετ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle μίλησε για την εικόνα της, τα παραπανίσια της κιλά, αλλά και τις ρυτίδες της.

Η ηθοποιός έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση σε όλους εκείνους που μιλούν αρνητικά για τα παραπανήσια της κιλά, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εξαιτίας αυτών, κάποια στιγμή η αυτοπεποίθησή της έπεσε.

Περνώντας ο καιρός κατέληξε πως αγαπά τις καμπύλες της: «Ακόμα και τώρα η αυτοπεποίθησή μου άλλοτε είναι στα πάνω της και άλλοτε στα κάτω της, όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους. Αλλά πραγματικά θέλω να πω, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πως στην πραγματικότητα αγαπώ τις καμπύλες μου. Έχω στήθος και ποπό και έναν άνθρωπο που με αγαπάει».
Και πρόσθεσε: «Ανέκαθεν κοιτούσα πως πάει η καριέρα μου. Από την δική μου σκοπιά έχω μία ικανοποιητική σταδιοδρομία η οποία δεν έχει να κάνει όμως με το μέγεθος του κ@λ@υ μου».

Μάλιστα, όταν οι συνάδελφοί της κάνουν μπότοξ για να γεμίσουν τις ρυτίδες τους εκείνη απαντά: «Οι ρυτίδες μου είναι εδώ και εδώ θα μείνουν».

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτός που έχει βοηθήσει πάρα πολύ να ανέβει η αυτοπεποίθηση της είναι ο σύζυγός της:«O Νεντ είναι φανταστικός σύζυγός και πατέρας. Είναι σαν τον superman και αυτό κάνει την διαφορά. Είμαι πολύ τυχερή. Δεν μπορώ να πιστέψω για την ακρίβεια πόσο τυχερή είμαι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS