Η Κέιτ Μπλάνσετ με το νεογέννητο κοριτσάκι που υιοθέτησε με τον σύζυγό της

blansetandhusband 300

Το νεογέννητο κοριτσάκι που υιοθέτησε η Κέιτ Μπλάνσετ με τον Άντριου Άπτον ,είδαμε για πρώτη φορά! Η 45χρονη ηθοποιός που έχει ήδη τρία βιολογικά παιδιά (και τα τρία αγόρια), αποφάσισε με τον 49χρονο σύζυγό της, να αυξήσει την οικογένεια της κατά ένα ακόμα μέλος!

Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει την χαρμόσυνη είδηση, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέχρι που η Κέιτ Μπλάνσετ έκανε ένα ταξίδι με το αερολάνο, πετώντας από το αεροδρόμιο του Los Angeles στην Αυστραλία.
Εκεί την απαθανάτισε ένας επιβάτης ο Γκομπ Σμάκντ, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε την φώτο στο Twitter του, και έκτοτε κάνει το γύρο του διαδικτύου.

blanset baby2

Όπως βλέπετε και στο τρυφερό στιγμιότυπο, η Κέιτ Μπλάνσετ κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι στο οποίο έδωσε το όνομα Έντιθ Βίβιαν Πατρίσια Άπτον.

Όσοι την είδαν από κοντά, ανέφεραν πως περίμενε υπομονετικά με τους άλλους επιβάτες να πάρει τις αποσκευές της, χωρίς να έχει καμία απολύτως βοήθεια από κάποια νταντά.

«Η Κέιτ ήταν πολύ χαλαρή και άνετη με το μωρό. Κοιτούσε συνεχώς την κορούλα της και συμπεριφερόταν όπως όλες οι μαμάδες. Πέρασε από την ασφάλεια του αεροδρομίου και όλα ήταν εντάξει. Το μωρό που πρέπει να είναι μόλις μερικών εβδομάδων, δεν έκλαψε καθόλου», ανέφερε άτομο που την είδε από πολύ κοντά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ