Καβγάς ανάμεσα σε Γκουντάρα - Κάκκαβα και Χατζίδου - Παύλου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Καβγάς ανάμεσα σε Γκουντάρα - Κάκκαβα και Χατζίδου - Παύλου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Μια νέα καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή αναμένεται να βγει μέσα από την συχνότητα του Open με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Γκουντάρα με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα και τον Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Αν και οι τέσσερις τους ήταν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τη φωτογράφιση για την εκπομπή τους, μια δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει άγριος καβγάς. Πιο συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνέντευξη του στο Καλύτερα δε γίνεται άφησε να νοηθεί πως εκείνος θα είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή.

Ετσι,πως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Happy Day», τα δύο ζευγάρια τσακώθηκαν άσχημα επειδή η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ενοχλήθηκαν με τη συγκεκριμένη δήλωση, μιας και η εντολή που έχουν πάρει από το κανάλι είναι να είναι όλοι ίσοι, και ζήτησαν τον λόγο από το γνωστό δημοσιογράφο.

Έτσι, ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς, στον οποίο χρειάστηκε να επενέβη ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός της εκπομπής, προκειμένου να χαμηλώσει τους τόνους.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε: «Τσακωθήκαν πάρα πολύ άσχημα. Όταν λέμε πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα…. Αυτή η δήλωσή του Γρηγόρη Γκουντάρα πυροδότησε ένα πολύ άγριο καβγά μεταξύ των ζευγαριών. Μπήκαν όλοι στη μέση. Η γραμμή που έχει δοθεί από το κανάλι είναι πως θα είναι όλοι επί ίσοις όροις. Οι παρεξηγήσεις αυτές έφτασαν σε σημείο να ακυρωθεί η φωτογράφιση. Ενεπλάκη και ο Νίκος Κοκλώνης που είναι παραγωγός της εκπομπής. Δόθηκε νέα ημερομηνία για τη φωτογράφιση για να βγει η εκπομπή στον αέρα στις 6 Ιουλίου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Happy Day»:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=dv0LVht1Pl0

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS