Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος, παίζει μαζί της σε σειρά -Ο ρόλος του, πότε θα τον δούμε

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος, παίζει μαζί της σε σειρά -Ο ρόλος του, πότε θα τον δούμε

Στο αποψινό (20/06) τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» παίζει ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος.

Σ΄ένα εγκαταλειμμένο σχολικό κτιριακό συγκρότημα στην Αγία Παρασκευή είχε στηθεί τα τελευταία χρόνια η νοσταλγική γειτονιά του Γκύζη όπου ήταν η περιοχή που διαδραματιζόταν η ιστορία της οικογενειακής σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Έπειτα από τρεις πετυχημένες σεζόν, τα «Καλύτερα μας χρόνια», απόψε το βράδυ στις 22.00 ρίχνουν αυλαία με διπλό επεισόδιο. Λίγες ημέρες πριν, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα όπου υπήρχε έντονη συγκίνηση στους συντελεστές.

Μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, διέτρεξαν τρεις δεκαετίες, ξύπνησαν μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς διαμορφώθηκαν, τελικά, στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας, η καθημερινότητά μας. Με νοσταλγία, αλλά και χιούμορ, η σειρά μάς χάρισε γέλιο, συγκίνηση, αγωνία, αποτυπώνοντας στη μικρή οθόνη τη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν η Κατερίνα Μπέη και ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Οικονόμου Υβόννη Μαλτέζου, Τζένη Θεωνά. Κατά τη διάρκεια των τριων σεζόν πέρασαν πολλοί ηθοποιοί με guest ρόλους.

papoutsakh hlias.jpg

Backstage από τα γυρίσματα της σειράς

 

Τα καλύτερα μας χρόνια: Η Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει με τον γιο της, Μάξιμο

Μια ευχάριστη έκπληξη στο τελευταίο διπλό επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» είναι πως τον μικρότερο γιο της οικογένειας των Αντωνοπουλέων, τον Καραμούζα, τον οποίο τον είχαμε αφήσει τεσσάρων ετών και τον συναντάμε τώρα σε ηλικία 8 ετών τον υποδύεται ο μεγαλύτερος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, ο Μάξιμος Πιλαφάς.

 

ta kalytera mas xronia4.jpg.jpg

Δίπλα στην Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ο γιος της Μάξιμο Πιλαφάς, ο οποίος υποδύεται τον Καραμούζα

 

Μαμά και γιος συναντιούνται για πρώτη φορά τηλεοπτικά και μάλιστα η Κατερίνα Παπουτσάκη παίζει και τηλεοπτικά τη μαμά του Μάξιμου, ο οποίος για τις ανάγκες του έργου υποδύεται τον Καραμούζα, ενώ τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων κράτησαν τρεις ημέρες.

ta kalytera 5.jpg.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη της στο Studio 4 είχε αναφέρει πως το μικρόβιο της υποκριτικής στον μεγαλύτερο της γιο τον Μάξιμο, έχει και ένα μικρότερο τον Κίμωνα, μπήκε έπειτα από μια θεατρική παράσταση που ανέβασαν την περσινή χρονιά στο σχολείο του.

Να θυμίσουμε πως τη περασμένη σεζόν, στη σειρά «Αγάπη παράνομη», όπως είχε βγάλει πρώτο το iefimerida.gr, έπαιξε για πρώτη φορά ο Γιάννης Νταλιάνης μαζί με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου που παίζει στο «Σασμό»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα «Καλύτερα μας χρόνια»

Τρία χρόνια τώρα, την αφήγηση της ιστορίας είχε αναλάβει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ως «Άγγελος», παιδί της οικογένειας των Αντωνόπουλων.

Σ΄αυτό το διπλό τελευταίο επειδόδιο πρόκειται να δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να υποδύεται τον «Άγγελο», ο οποίος πλέον έχει μεγαλώσει πολύ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ