«Joker»: Πρωτιά έκπληξη επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αντοχή του

«Joker»: Πρωτιά έκπληξη επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αντοχή του

Στο τέταρτο Σαββατοκύριακό της στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία «Joker» της Warner Bros, επέστρεψε στην κορυφή του εγχώριου box office, επικρατώντας με διαφορά λίγων εκατομμυρίων δολαρίων της ταινίας της Disney «Maleficent: Η δύναμη του Σκότους».

Οι δύο «κακοί» έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά, όμως, βάσει των εκτιμήσεων, σήμερα ο «Joker» στέφεται νικητής με εισπράξεις εισιτηρίων στα 18,9 εκατομμύρια δολάρια. Η κατάταξη θα μπορούσε να αλλάξει από τη Δευτέρα μετά την τελική καταμέτρηση αφού η «Maleficent 2» ακολουθεί σε μικρή απόσταση με εισπράξεις στα 18,5 εκατομμύρια δολάρια.
Joker Protia Ekpliksi Epibebaionei Tin Entuposiaki Antoxi TouΗ νίκη έκπληξη επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή αντοχή του «Joker», που είναι η τρίτη μονάχα ταινία φέτος, μετά το «Glass» και το «Avengers: Endgame», που εξασφαλίζει την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια τριών Σαββατοκύριακων.
Joker Protia Ekpliksi Epibebaionei Tin Entuposiaki Antoxi TouΠρόσφατα, το «Joker» αναδείχθηκε στην πλέον επιτυχημένη ταινία, που έχει ταξινομηθεί στην κατηγορία R στις ΗΠΑ, που, δηλαδή, απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται, καθώς έχει συγκεντρώσει 849 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ, έχει εισπράξεις 277 εκατομμυρίων δολαρίων στη Βόρεια Αμερική και 571 εκατομμυρίων δολαρίων στο διεθνές box office.
Joker Protia Ekpliksi Epibebaionei Tin Entuposiaki Antoxi TouΤο πόντιουμ θα ολοκληρωθεί με την «Οικογένεια Άνταμς», με εισπράξεις στα 11,7 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο και 72,8 εκατομμύρια δολάρια σε τρεις εβδομάδες. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το «Zombieland: Double Tap» με εισπράξεις στα 11,6 εκατομμύρια δολάρια και συνολικά 47 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 2 εβδομάδων.
Joker Protia Ekpliksi Epibebaionei Tin Entuposiaki Antoxi TouΗ ταινία τρόμου «Countdown» έκανε την εντυπωσιακότερη αρχή μεταξύ των νέων ταινιών που προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση με εισπράξεις στα 9 εκατομμύρια δολάρια. Το κόστος της ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια δολάρια. Η υπόθεση αφορά μια νοσοκόμα που κατεβάζει μια εφαρμογή, η οποία προβλέπει πότε θα πεθάνει κάποιος.


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS