Η Vivienne Westwood σαν άλλη Εύα -Με φύλλο συκής στέλνει μήνυμα στους Βρετανούς

Η Vivienne Westwood σαν άλλη Εύα -Με φύλλο συκής στέλνει μήνυμα στους Βρετανούς

Η Vivienne Westwood θέλησε να στείλει με έναν απρόσμενο τρόπο, που ταιριάζει, βέβαια, στην ιδιοσυγκρασία της, μήνυμα σε όλους τους Βρετανούς.


«Όσοι έχετε την επιλογή να μην πάτε στη δουλειά, μην το κάνετε», ανέφερε η σχεδιάστρια μόδας, που έκανε γνωστή τη μόδα της πανκ στο ευρύ κοινό. Η Vivienne Westwood, στο βίντεο, εμφανίζεται να φορά ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, το οποίο έχει ένα μεταλλικό φύλλο σύκου πάνω από τον καβάλο. Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα τοπ του brand της, μακριά γάντια, καπέλο και πασμίνα, την οποία φόρεσε πάνω από τους ώμους.


Η Vivienne Westwood παροτρύνει τους Βρετανούς να σκεφτούν πολύ καλά πριν επιστρέψουν στη δουλειά τους, αυτή την εβδομάδα, που χαλαρώνουν τα μέτρα του lockdown. Στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, εξήρε το έργο της Γκρέτα Τούνμπεργκ λέγοντας ότι είχε κάνει περισσότερα για την προώθηση του σκοπού από ό, τι οι περισσότεροι αρχηγοί κρατών.

Το βίντεο της Vivienne Westwood

«Ο κόσμος έχει αλλάξει, κάποιοι από εμάς έχουμε χάσει τους δικούς μας ανθρώπους από τον κορωνοϊό. Όσοι έχετε την επιλογή να μην πάτε στη δουλειά, μην το κάνετε. Θα πιάσετε τον χώρο, τον δημόσιο χώρο εκείνων που πρέπει να πάνε στη δουλειά επειδή δεν έχουν επιλογή. Πρέπει να αποφασίσετε», είπε η Vivienne Westwood.

 

https://www.instagram.com/p/CANE2IfpNdI/
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ