Η κόρη του Ρασούλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: «μην ακούω μ@λ@κ@ες για κρητική μαγκιά»!

nataliarasoyuli

Η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, ξέσπασε με αφορμή τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα όσα γράφτηκαν και γράφονται στο διαδίκτυο.

«Μην αρχίσω και ακούω μ@λ@κίες τώρα περί κρητικής μαγκιάς. Το πρόβλημα υπάρχει παντού. Και αυτά τα ποιος είναι ο πιο μάγκας, αφήστε τα. Όταν θρηνεί οικογένεια, το μυαλό πρέπει να σκέφτεται λύσεις και όχι αμπελοφιλοσοφίες. Παρ' όλα αυτά, σαν Κρητικιά αλλά και σαν μάνα, θα δώσω μια συμβουλή στους συμπατριώτες μου», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook.
Και έγραψε ένα μήνυμα απευθυνόμενη στους γονείς: «προσοχή στα κοπέλια σας. Να μεγαλώνετε ευγενικά παιδιά και όχι χούλιγκανς. Αν τρώτε κόλλημα με την Κρήτη, να ξέρετε να την τιμάτε και να μην την ξεφτιλίζετε. Επίσης, πριν αρχίσουμε να δαχτυλοδείχνουμε, ας κοιτάξουμε λίγο και τα δικά μας τα... καμάρια μην τυχόν και κάνουν τα ίδια και χειρότερα στο σχολείο και αρχίσουμε μετά να κλαιγόμαστε ότι δεν το περιμέναμε αυτό και πώς έγινε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ