Η Άννα Βίσση για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη

Η Άννα Βίσση για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει πάντα... Άννα Βίσση!

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ προσκαλεί όλους τους φίλους της στο μεγάλο live της φετινής καλοκαιρινής της περιοδείας, στο χώρο της Τεχνόπολης, όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά! Μαζί με τη χρυσή 13μελή της μπάντα, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της, σε ένα ανεπανάληπτο live party!

Τραγούδια διαχρονικά, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, pop, rock, all time classic μπαλάντες και λαϊκά που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν, με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και το γνωστό εκρηκτικό ταμπεραμέντο της επί σκηνής,
σ’ ένα συναυλιακό show- εμπειρία.

Την Άννα Βίσση συνοδεύουν οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού και οι σολίστες Παναγιώτης Τσεβάς, Δημήτρης Γάσιας και Αντώνης Ανδρέου.

Δες και κατέβασε το video teaser εδώ: https://we.tl/t-Rfa9btmQ9R

d4ac1a72-c281-44ef-8571-e7bf82978be9

Οργάνωση - εκτέλεση παραγωγής: ΕMMETRON - MOJO LIVE
INFO
Ώρα έναρξης: 21.00 | Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
Tιμές εισιτηρίων:
13 ευρώ (προπώληση - ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων) | 15 ευρώ (γενική είσοδος)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS