Homu Sushi Bar: Να γιατί πρέπει να το επισκεφθείς!

Homu Sushi Bar: Να γιατί πρέπει να το επισκεφθείς!

Το στέκι των Sushi Lovers έχει διεύθυνση και όνομα. Στην Άνω Γλυφάδα, Γούναρη 135 το Homu Sushi Bar είναι ένα από τα πιο value for money εστιατόρια ασιατικής κουζίνας.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Η καλύτερη διαφήμιση είναι αυτή που γίνεται από στόμα σε στόμα και κάπως έτσι το έμαθα κι εγώ και το επισκέφθηκα! Οι ιδιοκτήτες του, είναι υπέροχοι άνθρωποι κι αυτό φαίνεται από την σχέση που έχουν με το προσωπικό αλλά και τους πελάτες. Η  πολύ καλή ποιότητα πρώτων υλών και πιάτων του, σε συνδυασμό με τις χαμηλές του τιμές το κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κι αυτό είναι που το έχει κάνει να ξεχωρίζει.

sushi1

 

 

sushi2Το αγαπημένο στέκι των λάτρεις των sushi έχει αλλάξει το menu του τους δύο τελευταίους μήνες και έχουν προστεθεί πιάτα τα οποία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών του. "Το μαγαζί ξεκίνησε με καθαρά ιαπωνική κουζίνα, με ωμά.Στην πορεία όμως υπήρξε ζήτηση για τηγανητά, πχ τηγανητές γαρίδες, noodles, crispy rolls και τους τελευταίους μήνες τα έχουμε προσθέσει κι αυτά", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λυκόκας ,ένας από τους ιδιοκτήτες του.

sushi4

 

sushi5

 

Το κόστος για 2 άτομα για ένα πλήρες γεύμα (Σαλάτα+2 κυρίως πιάτα + Αναψυκτικό ή κρασί) κυμαίνεται στα 30 ευρώ περίπου ενώ υπάρχουν και οι προσφορές. "Έχουμε κάθε Τετάρτη βραδιά για γυναίκες δηλαδή οι αμιγώς γυναικείες παρέες έχουν 15% έκπτωση και τρέχουμε μία προσφορά για διανομή από τις 14.00 ως τις 18.00 για όλες τις ημέρες της εβδομάδας πάλι με 15% προσφορά", προσθέτει ο Λευτέρης Λυκόκας.

sushi6

Πέραν του Sushi οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν κι άλλα πιάτα,  όπως Noodles με γαρίδα, με κοτόπουλο, μοσχάρι ή λαχανικά. Το  ίδιο και με το τηγανητό ρύζι, το ρολάκι με την tempura, αλλά και το κοτόπουλο με τη γλυκόξινη σάλτσα το οποίο μόλις το δοκιμάσαμε, παραδοθήκαμε στη γεύση του!

sushi2

Σε κάποιον που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του sushi τα πιάτα που προτείνει ο σεφ είναι τα εξής: To shrimp tempura roll, τηγανητό ρύζι ή noodles, και ρολάκια που έχουν μέσα κάτι τηγανητό ενώ για τους λάτρεις του sushi οι επιλογές είναι άλλες. ''Έχουμε προσθέσει δικά  μας ρολάκια που δε θα τα βρουν αλλού όπως το volcano το οποίο έχει το παράγωγο του καβουριού και σολωμό και διάφορες σως δικής μας συνταγής" μας λέει ο Λευτέρης κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας.

sushi7

Αφού δοκιμάσαμε αρκετά από τα υπέροχα πιάτα του homu ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Επισκεφθείτε το κι εσείς και θα με θυμηθείτε!

Homu Sushi Bar
Δημ. Γούναρη 135, Άνω Γλυφάδα , Γλυφάδα
Tηλ: 2109630042

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ