Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε την ηλικία της

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε την ηλικία της

Η Βίκυ Καγιά είχε χθες γενέθλια και δεν δίστασε να αποκαλύψει μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ηλικία της

.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έκλεισε τα 41 της χρόνια και νιώθει ευγνώμων για αυτά που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα. Η όμορφη κριτής του GNTM, ανέβασε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα. Μπορεί το συγκεκριμένο ρούχο να μην αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά είναι γνωστό πως η Βίκυ Καγιά διαθέτει ένα κορμί που θα ήθελαν να είχαν πολλές εικοσάρες.

«Μόλις έγινα 41 και μετράω τις ευλογίες μου κάθε ημέρα! Αυτό που έχω μάθει και πάντα κρατώ, είναι να έχεις μια θετική στάση απέναντι στις αμέτρητες εκπλήξεις της ζωής», έγραψε η Βίκυ Καγιά χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, στέλνοντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτή την περίοδο γίνονται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του GNTM και η Βίκυ Καγιά μέσα από τις αναρτήσεις της, φροντίζει να μας ενημερώνει σε ποιο στάδιο βρίσκονται.

kag 5 7 1

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ