ΖΩΗ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Για πρώτη φορά σε ταινία

Στη μεγάλη οθόνη θα δούμε τον Φεβρουάριο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος θα συμμετέχει στην ταινία «Ciao Italia».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άφησε για λίγο την παρουσίαση και ετοιμάστηκε κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο μέσα από την φιλική του συμμετοχή στη νέα ελληνική ταινία «Ciao Italia». Πρόκειται για μια σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαθεοδώρου και σενάριο Μπάμπη Σπανού βασισμένο, επίσης, σε μια ιδέα του Γιώργου Παπαθεοδώρου. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου και ήδη έχουν κυκλοφορήσει το τρέιλερ και η αφίσα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για πρώτη φορά σε ταινία

Η υπόθεση της ταινίας που συμμετέχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών - όλες άνεργες, (όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου), αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα για να τους βοηθήσει. Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της.

Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός - απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής, ρατσιστής και αντικομμουνιστής εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του φέρνει εμπόδια στη ληστεία. Το σχέδιο όμως της ληστείας προχωράει και ολοκληρώνεται. Κατ'απαίτηση της γηραιάς αντάρτισσας η ληστεία γίνεται χωρίς όπλα…».

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κολοκοτρώνης και ο Ταλαντιέ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS