George Clooney: Δείτε ποια ονόματα θέλει να δώσει στα δίδυμα και η Amal διαφωνεί!

George Clooney: Δείτε ποια ονόματα θέλει να δώσει στα δίδυμα και η Amal διαφωνεί!

Ο George Clooney εμφανίστηκε στο CinemaCon 2017 στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει την νέα του ταινία «Suburbicon» και μίλησε για τα δίδυμα παιδιά που περιμένει να έρθουν στον κόσμο.

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και τα ονόματα που θα ήθελε να τους δώσει αλλά και πώς αντέδρασε η σύζυγό τους Amal Alamuddin όταν τα άκουσε.

Ο Clooney λοιπόν, σκέφτηκε, λοιπόν, να δώσει το όνομα του brand με τεκίλα που έχει μαζί με τον συνιδιοκτήτη του Ραντ Γκέρμπερ (σ.σ σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ), το οποίο λέγεται Κασαμίγκος.

Είχε σκεφτεί δηλαδή να ονομάσει το ένα αγόρι Casa και το άλλο Amigos, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην Amal. «Η γυναίκα μου λέει ότι δεν μπορώ να ονομάσω τα δίδυμα Casa και Amigos. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπει να κάνω» τόνισε, χαμογελώντας και κάνοντας πλάκα.

Όσο για το πώς τα πάει η 39χρονη σύζυγός του με την εγκυμοσύνη της, είπε: «Είναι εκπληκτική, εγώ δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω, εκτός από το να φτιάχνω τσάι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ