«Φωτιά στα κόκκινα» η Ειρήνη Παπαδόπουλου [video]

«Φωτιά στα κόκκινα» η Ειρήνη Παπαδόπουλου [video]

Μετά από την ταλαιπωρία και την πείνα που υπέστη στο «Survivor» η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται να είναι στα καλύτερα της. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και «ξεσήκωσε» τους τηλεθεατές με τη σούπερ σέξι εμφάνιση της.

Επέλεξε να φορέσει ένα μίντι κόκκινο στενό φόρεμα που «αγκάλιαζε» μοναδικά το κορμί της. Όπως εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όχι μόνο έχει επανέλθει στα κιλά της αλλά έχει βάλει και λίγα κιλά παράπανω, από όταν μπήκε στο παιχνίδι.

Όσο για τον λόγο που επέλεξε αν αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι τόνισε: «Εντάξει τα κάνω κάτι τέτοια. Και δεν έφυγα όταν ήμουν στα ζόρια μου, αλλά ήξερα πώς να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις. Έφυγα γιατί πίστεψα ότι το να διατηρήσεις το επίπεδο και την αξιοπρέπεια σου είναι πιο σημαντικό. Δεν ήταν αυτή η αληθινή ζωή, αλλά έξω. Κάθισα και σκέφτηκα. Θυμήθηκα τον σκοπό που μπήκα στο παιχνίδι. Εγώ δεν πήγα για να πάρω το έπαθλο», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=M5OR2jK90ns

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ