Φεύγει η Λίντσεϊ Λόχαν για τις ΗΠΑ-Δεν στέριωσε η σχέση με τον έλληνα επιχειρηματία

loxanellada

Πέρασε (σχεδόν) όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Και μπορεί η ίδια να μην το παραδέχτηκε ανοιχτά ποτέ, αλλά ήταν ο έρωτας αυτός που έκανε την Λίντσεϊ Λόχαν να μείνει τόσο καιρό στο νησί των ανέμων και την Αθήνα στη συνέχεια.

Όμως, όλα δείχνουν ότι το γλυκό «χάλασε» και η ηθοποιός έκανε βαλίτσες και γύρισε στο Λονδίνο, μιας και η σχέση της με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου (ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε παραδεχτεί ότι δεν είναι μόνο φιλική, ούτε επιχειρηματική, αλλά κάτι παραπάνω) φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν.

Τα «καυτά» φιλιά που τους είχε συλλάβει ο φακός να ανταλλάσουν άλλωστε το είχαν επιβεβαιώσει! Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Daily Mail και λοιπά μέσα του βρετανικού βασιλείου την απαθανατίζουν συνέχεια σε νυχτερινά μαγαζιά και στους δρόμους του Λονδίνου, κάνοντας τους περισσότερους να μιλάνε για οριστικό χωρισμό του ζευγαριού.

Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά το κορίτσι έφυγε για λίγο και θα επιστρέψει ή...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ