Έστριψε λάθος και ... ακόμη οδηγεί - Η ιστορία μίας 83χρονης Αγγλίδας

Έστριψε λάθος και ... ακόμη οδηγεί - Η ιστορία μίας 83χρονης Αγγλίδας

Πού μπορεί να σας οδηγήσει μία λάθος στροφή; Στην περίπτωση μίας 83χρονης από την Αγγλία 300 μίλια μακριά από τον προορισμό της.

Η Valerie Johnson ξεκίνησε από το σπίτι της με προορισμό το τοπικό νοσοκομείο στο οποίο είχε προγραμματισμένο ραντεβού. Απείχε μόλις έξι μίλια από το σπίτι της, αλλά καθώς γίνονταν έργα στον δρόμο και ορισμένοι οδοί ήταν κλειστοί, πήρε μία λάθος στροφή και κατέληξε να οδηγεί 300 μίλια έως ότου έφθασε στη... Σκοτία!

Ο τερματισμός της ήταν η πόλη Larkhall της Σκοτίας και αυτό γιατί τελικώς έμεινε από καύσιμα. Όπως ήταν φυσικό η οικογένειά της άρχισε να την αναζητά απεγνωσμένα και έσπευσε να καταγγείλει την εξαφάνισή της στην τοπική αστυνομία.

Το ευτύχημα για την 83χρονη ήταν ότι σταμάτησε το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή και την βρήκε ένα ζευγάρι, το οποίο ενημέρωσε ότι έχει χαθεί. Όπως ήταν φυσικό όταν άκουσαν από που... έρχονταν, έσπευσαν και οι ίδιοι στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να αναφέρουν το περιστατικό.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αστυνομικών δυνάμεων, τελικά επαληθεύτηκε η ταυτότητά της και η 49χρονη κόρη της... πήρε το αεροπλάνο για τη Σκοτία προκειμένου να παραλάβει την ταραγμένη αλλά καθ' όλα καλά στην υγεία μητέρα της.

«Ένας γείτονας της μητέρας μου με ειδοποίησε ότι δεν είχε επιστρέψει και άρχισα να ανησυχώ, καθώς νόμιζα ότι είχε κάποιο ατύχημα. Ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία με ενημέρωσε ότι κάμερες ασφαλείας την είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητό της μίλια μακριά από το σπίτι της. Ξαφνιάστηκα, καθώς η μητέρα μου σιχαίνεται την οδήγηση και παίρνει το αυτοκίνητο μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις», διηγείται η ταλαιπωρημένη αλλά τελικώς ευτυχής κόρη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ