Έλληνας τραγουδιστής απο ιατρικό λάθος ζει με 60 γραμ.τροφής την ημέρα!

daskalakis tragoudistis 300

Μπορεί ο Γιώργος Δασκαλάκης σήμερα να ζυγίζει μόνο 80 κιλά, ωστόσο στο παρελθόν δεν ήταν κάτω από 267!

Ο τραγουδιστής, εξομολογείται σε συνέντευξή του, το δράμα που ζει καθημερινά μετά από ένα ιατρικό λάθος, όπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια επέμβασης για να αδυνατίσει, το οποίο τον αναγκάζει να ζει με 60 γραμμάρια τροφής την ημέρα!

Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 15. Μετά από ατύχημα που είχε, παίζοντας ποδόσφαιρο, έσπασε τη λεκάνη του. Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά να φτάσει τα 105!

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2006, και αφού ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, φθάνει να ζυγίζει 267 κιλά. Τότε αποφασίζει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να τοποθετήσει γαστρικό μανίκι.

daskalakis fat
Όπως όμως ο ίδιος ισχυρίζεται, «μια σωρεία σημαντικών παραλείψεων του γιατρού, που διαπιστώθηκαν αμέσως μετά, μου προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές, όπως οξεία νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις στομάχου. Τον έψαχνα μετά και δεν τον έβρισκα. Ένα μεσημέρι τον βρήκε στο τηλέφωνο η μητέρα μου. Του εξήγησε πως η κατάσταση της υγείας μου δεν είναι καλή. Και εκείνος της απάντησε με θράσος: "Κυρία Δασκαλάκη, αυτή τη στιγμή απολαμβάνω ένα φρεσκότατο ψάρι σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα με την παρέα μου. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον γιο σας". Σοκαρίστηκε η μανούλα μου. Πάγωσα και εγώ. Κατάλαβα ότι έπρεπε να σωθώ μόνος»

Έτσι, έκανε μια διορθωτική επέμβαση στην Γερμανία. Όμως, «οι γιατροί μου ανακοίνωσαν πως η κατάστασή μου ήταν μη αναστρέψιμη και πως η ζωή μου πλέον ήταν σε κίνδυνο» είπε και πρόσθεσε: «Όπως μου είπαν είχε ράψει λάθος το στομάχι μου! Η γαστρεκτομή είχε δημιουργήσει τέσσερις στενώσεις και δεν μπορούσα να φάω. Έβγαζα τα πάντα».

«Το βασικό μου πρόβλημα είναι πως καθημερινά τρέφομαι με 60 γραμμάρια τροφής. Τρέφομαι με ζελεδάκια, καραμέλες και ό, τι πιο παχυντικό υπάρχει για να κρατιέμαι. Φαγητό δεν μπορώ να φάω. Πρέπει να το "βγάζω" αν δεν χωράει στο στομάχι μου» λέει και υποστηρίζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του γιατρού που του έκανε κόλαση την καθημερινότητά του!
Πηγή : Espresso

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ