Ελεονώρα Μελέτη: «Έπρεπα να είχα απολύσει 9 στους 10»

meleti

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις παρουσιάστριες που τολμά να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Κάποιοι τη θεωρούν «μαγκάκι» καθώς ό,τι την ενοχλεί θέλει να το λέει δημόσια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στους λόγους που έπρεπε να έχει απολύσει εννιά στους δέκα ανθρώπους με τους οποίους κλήθηκε να συνεργαστεί κατά την μεταγραφή της από τον Αντέννα στο Star!

H παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα, την δυσκολία που είχε τότε, αφού έπρεπε να συνεργαστεί με άτομα που ήξερε ότι την έβριζαν πριν.

«Όταν πήγα στο STAR, έπρεπε να έχω διώξει τα 9 από τα 10 άτομα που ήταν στην εκπομπή με αυτά που έλεγαν για μένα στις μεσημεριανές εκπομπές. Δεν έφυγε όμως κανένας. Ένιωθαν μια αμηχανία στην αρχή, γιατί δεν είναι ωραίο να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο που έβριζες πριν από λίγους μήνες. Είναι αμήχανη στιγμή αλλά είναι και ωραίο γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να εξετάσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις διαφορετικά γιατί βλέπεις τον άλλον πώς είναι στην πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ