Δακρυσμένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή: Εφτασα το έργο «Ελένη» εκεί που ήθελα, δεν ξέρω το μετά

Δακρυσμένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή: Εφτασα το έργο «Ελένη» εκεί που ήθελα, δεν ξέρω το μετά

Μια πολύ συγκινητική έναρξη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που αποχαιρετάει σήμερα μετά από σχεδόν 30 χρόνια καθημερινής παρουσίας το τηλεοπτικό της κοινό.

Καθισμένη στην πολυθρόνα, μόνη στο μεγάλο πλατό, μετά το αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε, η Ελένη Μενεγάκη με βουρκωμένα μάτια ξεκίνησε να μιλάει αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 

 

https://www.instagram.com/p/CCGKd49JI-Q

 



«Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε με δάκρυα στα μάτια και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνέχισε…

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.

Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου.

Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες. Δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε τα βίντεο από την έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη:

Η Ελένη ιδιαίτερα συγκινημένη και φανερά φορτισμένη συναισθηματικά καλησπέρισε, όπως πάντα με χαμόγελο το κοινό που την παρακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια...

 

https://www.youtube.com/watch?v=jabNhbNIH6I

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=Fa3RKp48r08

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS