ΖΩΗ

Eχασε το μπροστινό δόντι ενώ έλεγε ειδήσεις -Η απίστευτη αντίδραση της Ουκρανής παρουσιάστριας

Το να λες κεντρικό δελτίο ειδήσεων δεν είναι εύκολο πράγμα και το παράδειγμα της Marichka Padalko, παρουσιάστριας του καναλιού 1+1 της Ουκρανίας, η οποία πρόσφατα έχασε ένα μπροστινό δόντι ενώ ήταν στον «αέρα», είναι η απόδειξη.

Αυτή η τουλάχιστον ασυνήθιστη σκηνή, την οποία ανέβασε μια τηλεθεάτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral σε λίγη ώρα.

Η σκηνή που θα δείτε στο βίντεο δείχνει το δόντι της νεαρής παρουσιάστριας να είναι έτοιμο να πέσει, ενώ εκείνη διαβάζει τις ειδήσεις. Χωρίς καθόλου να χάσει την ψυχραιμία της και χωρίς να δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η παρουσιάστρια έβαλε το χέρι της μπροστά στο στόμα, έβγαλε το πεσμένο δόντι και το έκρυψε στη χούφτα της, ενώ συνέχισε να μιλάει.

«Σε απευθείας σύνδεση αυτή η παρουσιάστρια έχασε μόλις το μπροστινό της δόντι. Αλλά, μπράβο της, δεν έχασε τον έλεγχο. Εγώ θα είχα αρχίσει να κλαίω», έγραψε η τηλεθεάτρια που ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή για τη γενναία παρουσιάστρια ενώ αρκετοί υπέθεσαν ότι είτε είχε ένα προσωρινό δόντι το οποίο έπεσε, είτε ήταν βιδωτό και χάλασε. Πολλοί πάντως της έπλεξαν το εγκώμιο για την αντοχή που επέδειξε στο στρες.

Tags:
 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γράμμος, ο ΣΥΡΙΖΑ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS