Δημήτρης Σταρόβας: Τι είπε για την σχέση του με τον Γρηγόρη

starovas

Για τα Καρντάσιανς και τους παρουσιαστές του έχουν ακουστεί πολλά. Καταπιέζεται από τη συμμετοχή του στην εκπομπή ο Δημήτρης Σταρόβας; Ο ίδιος μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Γιατί το λες αυτό;» τόνισε στο TV Έθνος.
-Γιατί υπάρχουν στιγμές που σε παρακολουθώ και θαρρώ πως καταπιέζεσαι αφόρητα.

«Δεν καταπιέζομαι καθόλου, είμαι μια χαρά άνετος και... χαλαρός (γέλια). Μιλάω όταν έχω κάτι να πω»

-Ακόμα και όταν δεν βγάζεις μιλιά;
«Οταν θέλω να μιλήσω μιλάω, όταν πάλι θεωρώ ότι δεν έχω κάτι να πω, δεν μιλάω. Προσωπικά δεν έχω τέτοια άγχη και τέτοιες ανασφάλειες και πιστεύω πως δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Ασε που το τι μπορεί να περιμένει ο άλλος από σένα είναι κάτι πολύ σχετικό. Μου λένε, ας πούμε, ήρθε ο Αδωνις και δεν τον έβρισες; Γιατί να τον βρίσω τον άνθρωπο;»

-Για να κάνω τον... δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μιλάει ακατάπαυστα στην εκπομπή.
«Το τι κάνει ο Γρηγόρης δεν με απασχολεί. 'Η μάλλον, για να είμαστε και ειλικρινείς, έτσι έχει μάθει ο άνθρωπος και καλά κάνει. Μέσα σε μια τέτοια τηλεόραση έχει μυηθεί, όπου ο δημοσιογράφος ή ο παρουσιαστής μπορεί να μιλάει τα 35 από τα 45 λεπτά μιας εκπομπής και ο καλεσμένος να έχει προλάβει να πάρει τον λόγο μόλις για 15 λεπτά. Τι να κάνουμε τώρα; Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Εδώ βλέπεις ένα σίριαλ όπου γκαρίζουν όλοι μαζί για να εντυπωσιάσουν και αυτό σου λέει μετά ο άλλος είναι τέχνη και υποκριτική.»

-Ποια είναι η γνώμη σου για τη Μαρία Μπεκατώρου; Με την παρουσία της στα «Καρντάσιανς» εισπράττει ό,τι τηλεοπτικά τής αξίζει;
«Σαφέστατα και όχι... Η Μαρία μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και το έχει αποδείξει. Για παράδειγμα υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πει πως η Μαρία ήταν υπέροχη στο «Familiar»;»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ