Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι λέει για την συνεργασία του με τον Σεφερλή

ouga

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εκτός από τη δική του εκπομπή, συνεργάζεται φέτος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μega, με το Μάρκο Σεφερλή. Σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πώς είναι η συνεργασία τους.

«Δεν αισθάνομαι αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην αρχή της φετινής σεζόν. Όταν κάναμε τις συζητήσεις το καλοκαίρι, από το κανάλι μου είχαν πει ότι δεν θεωρούν ότι πρέπει να συνεχίσω στο πρωινό επί καθημερινής βάσεως και ότι θα έχω ένα διαφορετικό ρόλο κάνοντας κάποια οδοιπορικά», λέει στον Ελεύθερο Τύπο και συνεχίζει:

«Πλέον βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα απλό συνεργάτη και αυτό με έχει ξαλαφρώσει πολύ. Μέχρι πέρσι ήμουν πάρα πολύ μέσα σε αυτό το πράγμα, με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνω. Όλα αυτά τα χρόνια, θεωρώ ότι συμπεριφέρθηκα σωστά και απέναντι στο κανάλι αλλά και στον εαυτό μου. Φέτος, λοιπόν, νιώθω ότι υπάρχουν, πλέον, δύο μέρη σε μια συμφωνία, το πρωινό-κανάλι και ο εαυτός μου, και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ πιο ελεύθερος και απαλλαγμένος από οποιοδήποτε πάθος. Ταυτιζόμουν με ανθρώπους, με τη φανέλα που λένε. Έβαζα τον εαυτό μου στη διαδικασία να το κάνει τόσο δικό του και να πωρώνομαι. Φέτος, λοιπόν, το απολαμβάνω περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περνούσα καλά και τις προηγούμενες χρονιές. Είπα να κάνω μια επανεκκίνηση».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ