Δείτε πώς είναι σήμερα η Πάμελα Άντερσον κι ο γιος της! [εικόνα]

pamela

Η Πάμελα Άντερσον υπήρξε από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως. Η ξανθιά ναυαγοσώστρια με τις θανατηφόρες καμπύλες αποτέλεσε πρότυπο για κάθε γυναίκα την εποχή των 90's και ερωτική φαντασίωση για κάθε άντρα. Τα χρόνια όμως πέρασαν και η ξανθιά σέξι ηθοποιός μεγάλωσε κι έκανε οικογένεια και παιδί.

Το βράδυ της Πέμπτης έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας The Gunman συνοδευόμενη από το γιο της και όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν συνειδητοποιήσαμε πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει ο μικρός άλλοτε, Μπράντον.
Η 47χρονη ηθοποιός, γνωστή κυρίως από τη σειρά Baywatch αλλά και λόγω της εντυπωσιακή εμφάνισή της, έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν 18 χρόνια με τη γέννηση του Μπράντον, ενώ ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος της Ντύλαν. Και οι δύο γιοί της είναι καρποί του έρωτά της με τον Τόμι Λι με τον οποίο σήμερα έχουν χωρίσει.

Η διάσημη ηθοποιός και μαμά αν και έχει μεγαλώσει πια, δεν παύει ποτέ να είναι εντυπωσιακή και εξακολουθεί να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Το βράδυ της πρεμιέρας ξεχώρισε με την χρυσή τουαλέτα της και φυσικά όλοι μιλούσαν για την ομοιότητά της με τον γιο της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράντον έχει να εμφανιστεί δημόσια με τη μαμά του από το 2002! Τα χρόνια έχουν περάσει και έχει γίνει πια ολόκληρος άντρας και μάλιστα πολύ όμορφος! Δείτε τη φωτογραφία!

aderson

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ