Ντάνος σε Ελισάβετ: «Δεν με θέλατε! Με διώξατε!»

Ντάνος σε Ελισάβετ: «Δεν με θέλατε! Με διώξατε!»

Στην ίδια παραλία συμβιώνουν εδώ και λίγες ημέρες οι «Διάσημοι» με τους «μαχητές». Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν έρθει πιο κοντά και περνούν κάποιες ώρες τις ημέρας όλοι μαζί.

Σε μία επίσκεψη της Ελισάβετ Αινατζόγλου στην καλύβα των «Διάσημων», ο Ντάνος της εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι τον έδιωξαν από την ομάδα των «μαχητών» από την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού.

Νωρίτερα, η Ελισάβετ του είχε πει πόσο έχει λείψει τόσο σε εκείνη, όσο και στους συμπαίκτες της να φάνε ένα ψάρι. Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης που ψαρεύει και φέρνει ψάρια στους «Διάσημους». Τότε, ο Σκιαθίτης καθηγητής θαλάσσιου σκι της είπε με διάθεση για χιούμορ: «Ε δεν με θέλατε; Με διώξατε».

«Ε δεν ξέραμε στην αρχή!», ψέλλισε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στην κάμερα του ''Survivor'': «Το με διώξατε που είπα, ήταν καθαρά ένα πείραγμα. Με απομακρύνατε έπρεπε να πω, αν ήθελα να μιλήσω σοβαρά».

https://www.youtube.com/watch?v=irUOuxPj6hQ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ