Αυτό είναι το υπερσύγχρονο, νέο γιοτ του Ράφαελ Ναδάλ

Αυτό είναι το υπερσύγχρονο, νέο γιοτ του Ράφαελ Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο 33χρονος σταρ του τένις, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην 2η θέση στον κόσμο, πριν λίγο καιρό παρέλαβε το ολοκαίνουργιο γιοτ του.

Ενα εκπληκτικό, μίνιμαλ σχεδιασμού Sunreef 80 Power...

Το υπερσύγχρονο γιοτ, το οποίο είχε σχεδιαστεί ειδικά για τον Ναδάλ και τη σύζυγό του Μαρία, συνδυάζει άνεση πέντε αστέρων με εξαιρετική αξιοπλοΐα. Κομψό με καθαρές γραμμές, μίνιμαλ αισθητική στο εσωτερικό του, το γιοτ του Ναδάλ αποτελεί ένα «κόσμημα».

esoteriko giot nadal 0

Το 80 ποδιών γιοτ είναι ιδανικό για υπεράκτια ταξίδια, διαθέτει δύο μηχανές 1.200 ίππων και μπορεί να φθάσει τελική ταχύτητα 24 κόμβων ή ταχύτητα κρουαζιέρας 14 κόμβων.

Το εσωτερικό του, όμως, είναι πραγματικά συναρπαστικό. Ευρύχωρο, 1.200 τ.μ., σε γήινα χρώματα, περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σαλόνι στο κεντρικό κατάστρωμα με άμεση πρόσβαση στον μπροστινό εξωτερικό χώρο, πολυτελείς καμπίνες για τους φιλοξενούμενους και φυσικά εντυπωσιακή σουίτα των ιδιοκτητών με δικό της μπάνιο και πριβέ μπαλκόνι.

esoteriko giot nadal giina

Εντυπωσιακή και η γέφυρα του γιοτ, αλλά και οι εξωτερικοί χώροι χαλάρωσης με μπάρμπεκιου και ξαπλώστρες. Διαθέτει ακόμη ένα τεράστιο γκαράζ όπου ο Ράφα Ναδάλ μπορεί να αποθηκεύει τα τζετ σκι του και τα υπόλοιπα παιχνίδια θαλάσσης (και σίγουρα τις ρακέτες του).

kentriki krevatokamara nadal

«Η ομάδα μου στο Γκντανσκ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει το γιοτ που ο Ράφα και η γυναίκα του Μαρία ονειρευόταν», δήλωσε ο Francis Lapp, πρόεδρος και ιδρυτής της Sunreef Yachts. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουν υπέροχα με τους φίλους και την οικογένειά τους».

saloni nadal

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS