Αυστραλία: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό αντίο ενός αρσενικού κοάλα στη νεκρή σύντροφό του [βίντεο]
Φωτογραφία: Instagram

Αυστραλία: Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό αντίο ενός αρσενικού κοάλα στη νεκρή σύντροφό του [βίντεο]

Όταν οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής οργάνωσης Koala Rescue της νότιας Αυστραλίας δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα για ένα νεκρό κοάλα, δεν περίμεναν να βρεθούν μπροστά σε μια τόσο συγκινητική σκηνή.

Στη ρίζα ενός δέντρου της κοιλάδας Coromandel, νοτιοανατολικά της Αδελαϊδας, κείτονταν ένα άψυχο θηλυκό κοάλα και δίπλα του ένα αρσενικό, που δεν έλεγε να εγκαταλείψει τη νεκρή σύντροφό του. Την αγκάλιασε κι έγειρε πάνω στο νεκρό κορμί της σε έναν στερνό αποχαιρετισμό.

«Είναι πάντα συγκλονιστικό να τρέχουμε για διάσωση και να βρίσκουμε ένα νεκρό κοάλα, αλλά είναι ακόμη πιο συγκινητικό να βλέπει το αρσενικό κοάλα να παραμένει κοντά και να αγκαλιάζει το άψυχο κοάλα», σχολιάζει η οργάνωση στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η συμπεριφορά σπάνια παρατηρείται από εμάς τους διασώστες, αλλά επιβεβαιώνει την ενσυναίσθηση και το ενδιαφέρον για τον άλλο, που είναι στη φύση των κοάλα».

Στη συνέχεια οι διασώστες απομάκρυναν τα δύο κοάλα, κι αφού έλεγξαν ότι το αρσενικό ήταν σε καλή κατάσταση, το άφησαν ελεύθερο εκεί κοντά. «Η αντίδρασή του στο θάνατο καταδεικνύει -συνεχίζει η οργάνωση - την αληθινή ομορφιά της φύσης των κοάλα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ