Απόψε στο Survivor: Ο νέος καβγάς Παπαδοπούλου με Κοκκινάκη και η ένταση στους «Μαχητές»

Απόψε στο Survivor: Ο νέος καβγάς Παπαδοπούλου με Κοκκινάκη και η ένταση στους «Μαχητές»

Ένα δυνατό από όλες τις πλευρές επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor.

Στην παραλία των διασήμων θα δούμε να ανεβαίνουν για άλλη μια φορά οι τόνοι ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Κοκκινάκη. Οι δύο παίκτες που καβγάδισαν άσχημα τις προηγούμενες μέρες, συνεχίζουν σήμερα τους διαπληκτισμούς.

Η τραγουδίστρια δηλώνει στην κάμερα πως «κάποιοι ψάχνουν να δημιουργήσουν κάποιο λόγο για να σε ψηφίσουν».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάλι κάνει τις δικές του διαπιστώσεις για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Από τη μία «υπάρχει μια αρνητικότητα από τα 7 άτομα της ομάδας» και από την άλλη «η Ειρήνη έχει νεύρα και ειρωνική συμπεριφορά απέναντι σε όλους».

https://www.youtube.com/watch?v=S55jrREqmCI

Από την άλλη ένταση υπάρχει και στην παραλία των μαχητών. Ο μισθοφόρος απομακρύνεται από τα κορίτσια και τα κορίτσια προσεγγίζουν τον Ορέστη Τσανγκ και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και λέει: «Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα είναι περίεργες... Έχει χάσει τη σύσταση και την υπόσταση η ομάδα της...»!

https://www.youtube.com/watch?v=WD-4eClrMJU

Ποιοι θα κερδίσουν το αποψινό έπαθλο και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor; Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Χρανιώτης ή ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ