Extreme makeover: Βρήκαν μια τεράστια άμορφη μάζα μαλλιών, την... κούρεψαν και από κάτω κρυβόταν μια γάτα

Extreme makeover: Βρήκαν μια τεράστια άμορφη μάζα μαλλιών, την... κούρεψαν και από κάτω κρυβόταν μια γάτα

Όταν η Τζούλι από την Ανθρωπιστική Εταιρεία της Αριζόνα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για την διάσωση ενός ζώου, ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί τι θα έβλεπε μπροστά της.

Και πραγματικά, αντικρίζοντας μια άμορφη μάζα, δεν μπορούσε να υποθέσει ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια γάτα.

Σύμφωνα με την διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Ανθρωπιστικής Εταιρείας της Αριζόνα (AHS), Μπρέτα Νέλσον, οι ιατρικοί τεχνικοί της οργάνωσης έλαβαν μια κλήση για βοήθεια μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη μιας γάτας. Απαντώντας στην κλήση βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Μια άμορφη μάζα που δεν μπορούσαν καν να καταλάβουν για τι ζώο πρόκειται. Όπως άλλωστε ανέφερε και η Τζούλι Μπόλτσαλκ, που βρέθηκε στο σημείο την περασμένη εβδομάδα: «Έχω δει μερικές πολλές φρικτές περιπτώσεις κατά την διάρκεια διάσωσης ζώων, αλλά δεν είχα δει ποτέ ένα τέτοιο χάλι – η άμορφη μάζα ήταν μεγαλύτερη από ολόκληρο το σώμα της γάτας».

Η γάτα έκατσε φρόνιμα για να την κουρέψουν - Έβγαλαν 1 κιλό περιττού τριχώματος Μετά από πολλή προσπάθεια, φροντίδα και προσοχή από την ομάδα του AHS, η γάτα – με το όνομα Φλάφερ και ηλικίας 4 ετών – μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη γκρι και λευκή γάτα, αφότου οι διασώστες αφαίρεσαν από επάνω της σχεδόν ένα κιλό μπερδεμένου τριχώματος (δηλαδή το ¼ του βάρους της) μέσα σε περισσότερο από μία ώρα.

Μάλιστα, η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο, συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατοντάδες likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την Φλάφερ τελικά να υιοθετείται από μια νέα οικογένεια. «Είναι μια πολύ ήρεμη και αγαπητή γάτα, τόσο πολύ δεν χρειάστηκε καν να ναρκωθεί προκειμένου να αφαιρεθεί το έξτρα τρίχωμα, κάτι που είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για γάτες, που είναι πιθανό να πονάνε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS