ΖΩΗ

Ολη η αλήθεια για το τροχαίο ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Λος Αντζελες

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται η Αμαλία Κωστοπούλου μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στο Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από 15 ημέρες στο Λος Αντζελες. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα, η Αμαλία Κωστοπούλου και 4 ακόμη φίλοι της Αμερικανοί. Το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός άλλου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 παιδιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Αμαλία Κωστοπούλου (που καθόταν στο πίσω κάθισμα) και μία φίλη της.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα σε δύο πλευρά, ενώ υπεβλήθη και σε μια σύντομη ορθοπεδική επέμβαση 20 λεπτών στη λεκάνη. Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στην περιοχή της Καλιφόρνια, και υπό τον φόβο να μην προσβληθεί από τον ιό, αποφασίστηκε να μη μείνει στο νοσοκομείο και από τότε διαμένει, μαζί με τη μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού που βρέθηκε στο πλευρό της, σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου κάνει και τις φυσικοθεραπείες της, ενώ δεν πήγε ποτέ σε κέντρο αποκατάστασης, όπως ανέφεραν άλλες πληροφορίες.

Μάλιστα, εξακολουθεί αυτό το διάστημα να εργάζεται κανονικά, με τηλεργασία, ενώ τη Δευτέρα η Τζένη Μπαλατσινού αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και η κόρη της Αμαλία στο σπίτι της στην Καλιφόρνια...

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γράμμος, ο ΣΥΡΙΖΑ

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS