Αλίκη Κατσαβού: Η σύντροφος του Κώστα Βουτσά μιλάει για τη διαφορά ηλικίας που έχουν

katsavou

Την Αλίκη Κατσαβού τη γνωρίσαμε από την σχέση της  με τον Κώστα Βουτσά. Τους δυο τους τους χωρίζουν πάρα πολλά χρόνια. Είχε ενδοιασμούς για αυτή τη σχέση εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας; Η ίδια πιο ειλικρινής από ποτέ απάντησε χωρίς ενδοιασμούς στο ερώτημα αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ομολογώ πως όταν κατάλαβα οτι είμαι ερωτευμένη με Τον Κώστα, κάπου κοντοστάθηκα, σκέφτηκα οτι έχουμε σημαντική διαφορά ηλικίας. Επιπλέον, ήθελα να γίνω μητέρα και δεν ήξερα αν προχωρούσε αυτή η σχέση μήπως χρειαζόταν να απαρνηθώ την ιδέα ενός παιδιού. Τελικά όλοι αυτοί οι φόβοι διαψεύστηκαν. Ο Κώστας είναι πιο νέος από εμένα. Με την αισιοδοξία, τη ζωντάνια και τη θετική ενέργεια του έκαμψε όλες τις αντιστάσεις μου» τόνισε στο ΟΚ.


-Είπες πριν ότι ο Κώστας ήταν ό,τι χρειαζόσουν στη ζωή σου. Τι εννοείς;
«Δυο χρόνια πριν γνωρίσω τον Κώστα έχασα τον άντρα μου, τον Τάκη Χρυσούλη, με τον οποίο ήμασταν μαζί πάνω από δέκα χρόνια, Τον Τάκη τον γνώρισα αφότου τέλειωσα τη δραματική σχολή, ερωτευτήκαμε, παντρευτήκαμε, δημιουργήσαμε μαζί τη θεατρομάθεια, που λειτουργεί εδώ και 13 χρόνια και πρωτοπορεί στο παιδικό θέατρο και η απώλεια του με είχε κάνει να πιστεύω ότι είχα κλείσει πια ως γυναίκα. Δεν περίμενα ότι θα ξαναερωτευόμουν. Και αν τελικά ξαφνιάστηκα και κοντοστάθηκα, όταν κατάλαβα ότι τρέφω αισθήματα για τον Κώστα, ήταν επειδή ερωτεύτηκα ξανά και όχι γιατί είχαμε διαφορά ηλικίας.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS