Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μεγάλος έρωτας με τον Βλάσση Μπονάτσο - Οι φωτό μιας παθιασμένης σχέσης

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μεγάλος έρωτας με τον Βλάσση Μπονάτσο - Οι φωτό μιας παθιασμένης σχέσης

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος έζησαν έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα, που έχει μείνει στην ιστορία.

Είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Εβίτα και η σχέση τους, που είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τη δεκαετία του '80, κράτησε πεντέμισι χρόνια.

 

 

https://www.instagram.com/p/Brq93bZl93L/?utm_source=ig_embed

 

 

Το χρονικό του έρωτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο

Ο Βλάσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία το 1981. Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση Εβίτα : «Ο μαέστρος της παράστασης της πιπίλαγε το μυαλό ότι ο ρόλος του Τσε Γκε Βάρα στην Εβίτα θα μπορούσε να τον κάνει μόνο ο Μπονάτσος». Η πρώτη γνωριμία έγινε πολύ τυπικά και ο Βλάσσης Μπονάτσος πήρε τον ρόλο. «Στην πρεμιέρα βγήκε να υποκλιθεί στο κοινό το οποίο με χειροκρότησε δυνατά, ενώ η Εβίτα, Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο από του Τσε. Η Βουγιουκλάκη ομολόγησε μόνη της ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος συνεργάτης πήρε περισσότερο χειροκρότημα από αυτήν. Τότε ξεκίνησε η ιδιαίτερη συμπάθεια διότι η Αλίκη παθιαζόταν με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς ζούσε τον ρόλο».

Η σχέση τους άρχισε έπειτα από τέσσερις μήνες και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Όπως είπε πει ο Βλάσσης Μπονάτσος, στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυταρχική και εγωίστρια και είχε συνηθίσει να επιβάλλεται στην προσωπική της ζωή όπως έκανε και στη δουλειά: «Αυτά κάποια στιγμή κοπήκανε και σιγά σιγά άλλαζε συνήθειες, χαρακτήρα και η συμπεριφορά της προς το προσωπικό της και προς τον κόσμο».

Ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο οποίος ήταν τραγουδιστής των Πελόμα Μποκιού και ροκάς, είχε αποκαλύψει επίσης ότι ήταν ενθουσιασμένη που γνώριζε έναν νέο άνθρωπο με άλλες συνήθειες και άλλα ιδανικά.

«Ήταν πολύ συναισθηματική και δινόταν εκατό τοις εκατό. Είχε τρομερό χιούμορ και της άρεσε να κάνει πλάκες. Παρόλο που ήταν σκληρή και εργασιομανής είχε έναν παιδικό χαρακτήρα, ήταν ζηλιάρα και ήθελε αποκλειστικότητα».

«Ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί και χωρίσαμε φιλικά» είχε πει για τον χωρισμό τους.

Η τολμηρή φωτογράφιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο το '82: Πόζαρε topless και αποκάλυψε τον έρωτά τους Μετά από την επιτυχημένη χειμερινή σεζόν του 1982 με την Εβίτα, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη συμπρωταγωνιστούσε με τον Βλάσση Μπονάτσο, η Αλίκη πήγε στο αγαπημένο της «καταφύγιο», την εξοχική της κατοικία στον Θεολόγο, ώστε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Μαζί της πήγε και ο Βλάσσης Μπονάτσος. Μάλιστα, τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Ταχυδρόμος», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να απαντά στις…απορίες περί μεγάλης διαφοράς ηλικίας ως εξής: «Στον έρωτα δεν υπάρχουν ηλικίες. Και εγώ δεν έχω ηλικία γιατί είμαι πάντα ερωτευμένη».

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες, ο Βλάσσης Μπονάτσος της κρατούσε τα στήθη, ενώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει εκνευρισμένη στον Φρέντυ Γερμανό:

«Μα δεν ήμουν γυμνόστηθη! Φορούσα μαγιό. Απλώς υπήρχαν κάποια αντρικά χέρια επάνω μου που με έκαναν να φαίνομαι γυμνή. Αυτό ήταν που ξάφνιασε – πώς ήταν δυνατόν να πιάνουν την Αλίκη δύο αντρικά χέρια όχι νόμιμα; Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου. Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά».

Μια διαφορετική Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η νέα ζωή με τον Βλάσση Μπονάτσο Μια φίλη της Βουγιουκλάκη είχε περιγράψει ένα περιστατικό το διάστημα που η Αλικη Βουγιουκλάκη ήταν ζευγάρι με τον Βλάσση Μπονάτσο: «Ένα βράδυ μετά από μία παράσταση, είχαμε πάει στο Entre nous στο Κολωνάκι.

Η Αλίκη μόλις καθίσαμε στο τραπέζι ανακάλυψε ότι ο Βλάσης δεν ήταν μαζί μας. Άρχισε να κοιτάζει ανυπόμονα προς την πόρτα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και ζήτησε τηλέφωνο. Μετά από προσπάθειες κατάφερε να τον εντοπίσει».

Περιμέναμε όλοι ότι θα του μιλούσε επιτακτικά, αλλά μας διέψευσε. «Το Αλικάκι είναι μόνο του. Δε θα έρθεις κοντά του;» του ψιθύρισε και σε ένα τέταρτο ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν εκεί.

O δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης, εξιστορώντας την ιστορία της γνωριμίας τους, αποκάλυψε πως μέσα από αυτή την σχέση η Αλίκη Βουγιουκλάκη άλλαξε συνήθειες χρόνων. Αρχισε να ντύνεται casual με τζιν και t - shirts, διασκέδαζε μαζί του σε clubs της εποχής και μέσα από την αιώνια παιδικότητα, τον αυθορμητισμό και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του, έζησε τον ενθουσιασμό των νεανικών της χρόνων. Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός ήταν ένα από τα κοινά στοιχεία που τους ένωσε απίστευτα και περνούσαν μαζί αλλά και με φίλους υπέροχα χειμωνιάτικα βράδια στο τζάκι της Στησιχόρου και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στο «λιμανάκι» του Θεολόγου.

Δυο χρόνια μετά την Εβίτα συναντήθηκαν ξανά στην θεατρική σκηνή στο θρυλικό μιούζικαλ «Βίκτωρ- Βικτώρια» σε εκπληκτικές ερμηνείες και με το κοινό να γεμίζει την πλατεία καθημερινά για να ζήσει από κοντά την μαγική χημεία και την λάμψη του ζευγαριού.

Το καλοκαίρι που η Αλίκη Βουγιουκλάκη χώρισε με τον Βλάσση Μπονάτσο Το ζευγάρι χώρισε το 1987, μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης παραμένοντας όμως δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι.

Τον Οκτώβριο του 1987 η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στον Ταχυδρόμο και πάλι έκανε λόγο για ένα καλοκαίρι στενάχωρο. Μόλις είχε χωρίσει από τον Βλάσση Μπονάτσο και αναθεώρησε πολλά πράγματα. Ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Για αυτό και παραχώρησε μια συνέντευξη, από τις ελάχιστες που άφηναν στο κοινό να διακρίνει την μελαγχολία και την πικρία πίσω από το πιο αισιόδοξο πρόσωπο της Ελλάδας.

Εκεί, μεταξύ άλλων, είπε «Ήταν στενάχωρο το φετινό μου καλοκαίρι. Μου έλειψε η συντροφικότητα που μου έδειχνε ο κόσμος και επιπλέον είχα και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ζω μέσα από την δουλειά μου που είναι για μένα η φυγή μου. Ζητούσα αισιοδοξία για αυτό επέλεξα για αυτό το χειμώνα να παίξω το 'Λίγο πιο νωρίς λίγο ποιο αργά».

Αν και εκείνη η δήλωσή της που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το «Είμαι λιποτάκτης της ίδιας μου της ζωής. Φυγή μου είναι μόνο το εξοχικό μου σπίτι. Πήγα ένα Σαββατοκύριακο στην Σκιάθο, αλλά δεν μπόρεσα να βγω στο νησί από το σκάφος που με φιλοξενούσε. Τόσος ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε. Που με ξέρουν όλοι αυτοί; Δεν κάνω πια ταινίες, δεν κάνω τηλεόραση, μόνο θέατρο».

Το φωτογραφικό άλμπουμ του έρωτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο: Μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους παραμένοντας όμως δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ