Άντζελα Δημητρίου για Όλγα Κιουρτσάκη: «Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της – Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

Άντζελα Δημητρίου για Όλγα Κιουρτσάκη: «Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της – Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα της στο τραγούδι, την οικογένειά της αλλά και τις έντονες στιγμές.

Η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη μετά την αποκάλυψη για τη ρήξη στη σχέση τους.

Τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου

«Η Όλγα μεγάλωσε, έγινε μια κούκλα, έγινε μια μάνα και πρέπει να γίνει μια σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Να είναι καλά αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα, λίγο να ενδιαφερθώ για μένα», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Έδσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια. Θέλω να κοιτάξω την Άντζελα πριν να είναι αργά. Τι έκανα; Έδωσα αυτό και εκείνο και εγώ τι; Να πεθάνω; Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της και αν οτιδήποτε χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω πολύ ευχαρίστως.

Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα» πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τον γιο της ο οποίος μεγάλωσε με τη θεία του, ενώ έμαθε μετά από χρόνια ποια είναι η βιολογική του μητέρα.

Ο γιος μου μεγάλωνε λέγοντάς με "ξαδέρφη του

«Ο γιος μου έβαλε μυαλό, πήγε στη Γερμανία για δουλειά, μεγάλωσαν τα εγγόνια μου και όλα μια χαρά. Η μητέρα μου έδωσε τον Βαγγέλη στη θεία μου, εγώ ήμουν μικρή και το παιδί αυτό μεγάλωνε λέγοντάς με "ξαδέρφη του". Κάποια στιγμή έφυγε από τη ζωή η θεία μου και θεώρησα καλό να τον πάρω τηλέφωνο να του πω την αλήθεια», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Του είπα "εγώ είμαι η μάνα σου" - Έπαθε ένα σοκ

«Έκατσα και του είπα την ιστορία σαν παραμύθι και του είπα "εγώ είμαι η μάνα σου". Έπαθε ένα σοκ, το ίδιο και η Όλγα. Πέρασα πάρα πολλά αλλά τους έκανα καλό. Η μάνα είναι η Αγγελική, η Άντζελα Δημητρίου είναι στη δουλειά της. Δεν επιτρέπεται να κατηγορείς τη μάνα σου. Εγώ ποτέ δεν σήκωσα χέρι, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν στο πλευρό της μέχρι που βγήκε η ψυχή της στο κρεβάτι. Με εκμεταλλεύτηκαν αλλά δεν πειράζει», είπε η Άντζελα Δημητρίου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ