Η Κατερίνα Λέχου απαντά στο «γιατί δεν κάνεις ένα παιδί;»

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, όπου κλήθηκε για μία ακόμα φορά να απαντήσει στο σχόλιο του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Αρκά, ότι φαίνεται να την ενοχλεί όταν τη ρωτούν γιατί δεν έκανε παιδιά στη ζωή της και γενικά όποτε τη ρωτούν για το λεπτό θέμα της μητρότητας.


«Εμένα δεν με ενοχλεί, έχω βαρεθεί που με ρωτάνε γιατί δεν έκανα παιδί. Δεν ήθελα και η απάντηση είναι απλή, ό,τι θέλει ο άνθρωπος το κάνει ό,τι δεν θέλει δεν το κάνει. Ξέρεις γιατί λίγο με ενοχλεί;

Γιατί η εμμονή της ερώτησης και η επανάληψη δηλώνει κάτι εκ μέρους αυτού που κάνει την ερώτηση, που σημαίνει ότι το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδί.

"Το σωστό είναι να θέλεις να κάνεις παιδιά. Εσύ γιατί δε θέλεις; Έχεις κάποιο πρόβλημα;"» είπε η Κατερίνα Λέχου και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της ερώτησης. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Ό,τι θέλει ο άνθρωπος το κάνει, ό,τι δεν θέλει δεν το κάνει». Το ζήτημα είναι να πάψει να μας αφορά το τι θέλει ή δεν θέλει να κάνει κάθε άνθρωπος στη ζωή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS