«Αντίο» με μια σέλφι από την Ελίζα Ιζοάρντι στον σύντροφό της Ματέο Σαλβίνι

Στο τελευταίο της επεισόδιο έφτασε τη Δευτέρα το «σίριαλ» της σχέσης του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι με την τηλεοπτική σταρ Ελίζα Ιζοάρντι.

Αναρτώντας στο Instagram παλαιότερη σέλφι των δυο τους -στην οποία ο κ. Σαλβίνι απεικονίζεται να κοιμάται-, η 35χρονη Ιζοάρντι είπε και διαδικτυακά «αντίο» στον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης, ευχαριστώντας τον παράλληλα για όσα έζησαν μαζί.

«Δεν θα μου λείψει αυτό που δίναμε ο ένας στον άλλον αλλά αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει. Με απέραντο σεβασμό για την πραγματική αγάπη που ήταν, σε ευχαριστώ, Ματέο», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Την τελευταία τριετία, το ζεύγος βρέθηκε συχνά στα πρωτοσέλιδα, καθώς παπαράτσι τους εντόπιζαν, από τα κανάλια της Βενετίας μέχρι τις παραλίες νησιών της Μεσογείου.

Ο Σαλβίνι πετούσε για την Γκάνα όταν η Ιζοάρντι έκανε γνωστό τον χωρισμό τους.

Σε δική του ανάρτηση στο Facebook, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης επεσήμανε ότι ποτέ δεν εξέθεσε την προσωπική του ζωή στο κοινό και δεν θα το κάνει ούτε τώρα, καθώς -όπως πρόσθεσε- «δεν είναι αυτό που νοιάζει τους Ιταλούς».

«Αγάπησα, συγχώρεσα, σίγουρα έκανα λάθη αλλά το πίστευα σε όλη τη διαδρομή. Κρίμα, κάποιος άλλος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή ζωή», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα, ενώ την ανάρτηση συνόδευε μία φωτογραφία από τη Γκάνα, στην οποία εμφανίζεται να χαμογελά.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS