Διδάσκει γιόγκα... αιδοίου για να απογειώσει τη σεξουαλική ζωή γυναικών

Τύφλα να χουν οι χαρτορίχτρες και οι μάντισσες, μπροστά σ' αυτή την απίστευτη γυναίκα που έχει βρει για τα καλά τον τρόπο να βγάζει τα προς το ζην της, δηλώντας... «μάγισσα του κόλπου».

Η 31χρονη Courtney Maria Halsted, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, διδάσκει σε γυναίκες την τέχνη της γιόγκα και του μασάζ αιδοίου για τη βελτίωση της σεξουαλικής τους ζωής.

Η Halsted μυήθηκε στον κόσμο της... «μαγείας» από την παιδική της ηλικία και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής της μελετώντας στην Ινδία τα μυστικά της yoni yoga, γνωστής και ως «γιόγκα του αιδοίου».

'Όταν μετακόμισε στη Μελβούρνη, αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο της πάθη - με σκοπό να αποδείξει ότι η κρεβατοκάμαρα μπορεί πραγματικά να είναι ένα μέρος όπου συμβαίνει μαγεία.

Σήμερα, η δημοτικότητα της έχει εκτοξευθεί στα ύψη με χιλιάδες γυναίκες να την επισκέπτονται από όλο το κόσμο, με σκοπό να μάθουν τη δύναμη που κρύβουν στην πυελική χώρα τους και να βελτιωθούν στο σεξ. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι πολλές, ανάμεσά τους και το μασάζ αιδοίου.

«Μερικές φορές απαιτείται η χρήση ενός δονητή από νεφρίτη. Τον χρησιμοποιούν εσωτερικά για να προκαλέσουν στον εαυτό τους ευχαρίστηση και να ανοίξουν τις μουδιασμένες περιοχές του αιδοίου τους. Είναι σα να απελευθερώνεις έναν μυϊκό κόμπο.

Μία από τις πρακτικές μου είναι μια τεχνική ενεργοποίησης διαλογισμού. Αυτή περιλαμβάνει την εκμάθηση των διαφορετικών οργασμικών σημείων στο αιδοίο για την ενίσχυση της ευχαρίστησης» εξηγεί.

Η Halsted στράφηκε προς τις αμφιλεγόμενες πρακτικές ως μέσο διαφυγής από αυτό που περιγράφει ως τραυματική παιδική ηλικία. Πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας μυστικιστικές τεχνικές ίασης σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, και Νοτιοανατολική Ασία, τις οποίες συνδυάζει ανάλογα με το περιστατικό που έχει να αντιμετωπίσει.

Οι πελάτισσές της, ηλικίας από 20 έως 70 ετών, προέρχονται κατά κύριο λόγο από Αυστραλία, ΗΠΑ και Ευρώπη. Για τις συνεδρίες, ωστόσο, δεν απαιτείται η φυσική τους παρουσία στον χώρο της, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες της και μέσω Skype.

Δείτε το βίντεο:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS