Λίαμ Νίσον: Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση έγιναν «κυνήγι μαγισσών»

Επιφυλάξεις για την τροπή που έχει πάρει το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που απασχολεί την κινηματογραφική βιομηχανία κρατά ο Λίαμ Νίσον, σε συνέντευξή του στην ιρλανδική τηλεόραση. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις προσπάθησε να αμφισβητήσει το είδος των καταγγελιών. 

«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, διάσημοι άνθρωποι, που ξαφνικά κατηγορούνται ότι άγγιξαν το γόνατο κάποιας κοπέλας ή κάτι και ξαφνικά αποσύρονται από το πρόγραμμά τους», είπε στην εκπομπή Late Late Show στο RTE.

«Είναι σαν ένα κυνήγι μαγισσών» πρόσθεσε, ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί, χρησιμοποιώντας τον ίδιο όρο που χρησιμοποίησε και η Κατρίν Ντενέβ.
Ο Νίσον αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Γκάρισον Κέιλορ, που απολύθηκε από το δημόσιο ραδιόφωνο της Μινεσσότα, για «ακατάλληλη συμπεριφορά σε κάποιον με τον οποίο δούλευαν μαζί», χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι και να ακουστούν οι αιτιάσεις καμίας πλευράς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εκδοχή του Τέιλορ, σύμφωνα με τον οποίο η απόλυση οφειλόταν σε μια καλοπροαίρετη παρεξήγηση.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες κατά του Ντάστιν Χόφμαν, ο Νίσον έκανε λόγο για «παιδικά πράγματα». Διαχωρίζοντας το δικό του παρελθόν, ο Νίσον σημείωσε ότι στις παραγωγές, όπου όλοι είναι μία οικογένεια, καμιά φορά οι ηθοποιοί κάνουν γελοία πράγματα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS