Η διοίκηση του Alpha στο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα πρεμιέρα στις 13:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Αρκετά ανανεωμένη και αποφασισμένη να χτυπήσει την κορυφή, η παρουσιάστρια επανέρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες με αρκετές εκπλήξεις. Λίγο πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα, ο πρόεδρος του καναλιού, Δημήτρης Κοντομηνάς και ο γενικός διευθυντής του Alpha, Βασίλης Παπαδρόσος επισκέφθηκαν την παρουσιάστρια στο καμαρίνι της. Το γεγονός έκανε γνωστό ο Δήμος Βερύκιος, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στο Instagram. 

Λίγο μετά ο Δημήτρης Κοντομηνάς ξεναγήθηκε στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», μίλησε για το νέο ξεκίνημα της Ελένης με τα καλύτερα λόγια.

«...Η Ελένη Μενεγάκη είναι προιόν. Δεν την αποκαλώ τυχαία φρεγάτα. Και επειδή έχω παρακολουθήσει - λόγω της θέσης μου στο σταθμό -, πολλά πράγματα στο παρασκήνιο, θέλω να σας πω ότι η Ελένη είναι άλλος άνθρωπος. Είναι άλλο πράγμα. Η Ελένη η απόμακρη δεν υπάρχει πια. Και όλοι εσείς που κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αντιμετωπίζετε τα τηλεοπτικά πρόσωπα επιδερμικά. Δεν έχετε καταλάβει ότι η Ελένη έχει αλλάξει πάνω απ ΄όλα σαν άνθρωπος», δήλωσε αρχικά ο Δήμος και έσπευσε να συμπληρώσει:

«Η Ελένη είναι... ύαινα. Όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ κι έσπαγε το κεφάλι της, προκειμένου να τα καταφέρει και να κάνει τις αλλαγές που ήθελε στην εκπομπή της. Η Ελένη έχει μεταλλαχτεί. Η Ελένη του χθες με την Ελένη του σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Εύχομαι Σταματίνα (Τσιμτσιλή) κι εσύ, αλλά και όλες σας να έχετε την τύχη της Ελένης, το ίδιο πάθος και την ίδια όρεξη μετά από χρόνια σε αυτή τη δουλειά...».

Μένει να δούμε αν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης θα αποσπάσει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει, και φυσικά αν θα ανταμειφθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το βίντεο:

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS