Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού για όλες τις γυναίκες

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού για όλες τις γυναίκες

Ο «Στόχος – Πρόληψη» δεκαοκτώ χρόνια τώρα βάζει προτεραιότητα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Πρόκειται για μία διεθνή εκστρατεία που συνεχίζει δυναμικά το πολύτιμο έργο της. Κατά καιρούς χιλιάδες γυναίκες φόρεσαν τα μπλουζάκια με το σήμα του στόχου και διέδωσαν το μήνυμα της πρόληψης.

Ο Οκτώβριος είναι ως γνωστόν ο μήνας που έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Αυτό τον Οκτώβριο ο «Στόχος – Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με τη δράση «Μην φοβάσαι τη Πρόληψη» την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ όπου εξειδικευμένοι γιατροί θα τις εξετάσουν και θα απαντήσουν και ερωτήματα αναφορικά με τη νόσο.

Η δράση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για όλες τι γυναίκες γι αυτό παρακινήστε τις αγαπημένες σας γυναίκες, μαμάδες, αδελφές, κόρες, συζύγους, φίλες, συναδέλφους να πάρουν μέρος και να εξεταστούν. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS